• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.12.2019

12:04

OVO ĆE ŠOKIRATI NAVIJAČE ZVEZDE! Čudna filozofija trenera Milojevića: Isti đavo da li primili jedan ili deset golova!

Crvena zvezda

OVO ĆE ŠOKIRATI NAVIJAČE ZVEZDE! Čudna filozofija trenera Milojevića: Isti đavo da li primili jedan ili deset golova!

Podeli vest

Vladan Milojević je uradio velike stvari sa Crvenom zvezdom. Iskusni stručnjak doneo je mnogo pobeda, ali stvar koju mu zameraju navijači crveno-belih njega ne dotiče posebno

Navijači nisu bili zadovoljni posle utakmica u kojima je njihov tim primio mnogo golova. Upravo su tri mučna poraza (Totenhem 5:0 i 4:0, Bajern 6:0) baš teško pala zvezdašim a Milojević na sve to gleda na drugačiji način.

- Isti mi je đavo primili jedan ili deset. Lopov je za mene i onaj ko uzme 100 dinara i milion. To je moja filozofija, a ne govorim je da bih pravdao rezultate - rekao je Vladan Milojević, prenosi Sportski žurnal.

ON JE ZVEZDINA GLAVNA META! Na "Marakanu" stiže "srpski Asensio"!

Još uvek nije poznato da li će Milojević ostati na klupi Zvezde, a jedan od kandidata da ga zameni je Aleksandar Veselinović.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Srđan

pre 4 godine

Pa dobro, generalno znate kako, jednostavno sigurno da u svakom slučaju mislim da nije isto. Onaj ko ukrade sto dinara, ukrao je za hleb i nema šanse da plati kartu 15 hiljada dinara da bi gledao bunkerašku Zvezdu koja primi 20 golova na tri utakmice. Onaj ko je nakrao milione može da gleda takvu Zvezdu, ali mora biti i budala. Iz toga sledi da ako ti ostaneš trener i ako cene ostanu ovakve, tvoju zvezdu će gledati samo Đilas i Jeremić.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija