• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.12.2019

09:54

KAPITEN SASUO NAVIJAČIMA SVE U LICE! Branko Lazić objasnio "delijama" kako se navija! (FOTO)

Crvena zvezda

KAPITEN SASUO NAVIJAČIMA SVE U LICE! Branko Lazić objasnio "delijama" kako se navija! (FOTO)

Podeli vest

Kapiten Crvene zvezde Branko Lazić bio je besan posle utakmice sa Olimpijakosom u Areni

Podsetimo, Filip Čović je izviždan prilikom izlaska na parket, posle čega su burno reagovali i kapiten Branko Lazić i trener Dragan Đakota.

NAVIJAČI ŽESTOKO NALJUTILI DŽENKINSA! Nije mogao da ćuti, razočarali su ga!

ZVEZDA NE ZABORAVLJA! Tejlor Ročesti dobio poklon od bivšeg kluba!

 

Nakon utakmice Lazić je poručio da je to poslednji put da igraju u takvim uslovima pred svojim navijačima, a dan kasnije se oglasio i na Instagramu. 

- Navijači su osobe, jedna ili više njih u skupini koje svojim navijanjem ohrabruju pojedinca, par ili skupinu ljudi u izvedbi određene psihofizičke aktivnosti, uz pomoć određenih sredstava ili bez njih, a u svrhu kako vlastitog tako i zadovoljstva onoga za koga navijaju. Navijači koji imaju iste objekte navijanja često se organizuju u skupine navijača i klubove obožavatelja (fan klubove), a sve u svrhu navijanja - napisao je kapiten Zvezde na Instagramu. 

OVAKO NEŠTO NIKADA NISAM DOŽIVEO! Šakota nakon Olimpijakosa: Čović je naš najbolji plejmejker, nije pošteno to što navijači rade!

BURA U ZVEZDI! Kapiten Lazić poručio: OVO JE POSLEDNJI PUT DA U OVIM USLOVIMA IGRAMO PRED ZVEZDAŠIMA! (VIDEO)

 

 

Foto: Instagram/Branko Lazić

 

 

 

Foto: Instagram/Branko Lazić

 

Foto: Instagram/Branko Lazić

 

Foto: Starsportphoto

 

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Boris Nikolic

pre 4 godine

A odakle si ti kada koristic ijekavicu? I jos na latinici

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija