• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.12.2019

15:29

JA SAM ROĐEN U BEOGRADU, NORMALNO JE DA IGRAM U ZVEZDI! Stanković se posle 22 godine vratio kući (FOTO)

Crvena zvezda

JA SAM ROĐEN U BEOGRADU, NORMALNO JE DA IGRAM U ZVEZDI! Stanković se posle 22 godine vratio kući (FOTO)

Podeli vest

Vladan Milojević otišao je iz Crvene zvezde posle dve i po godine, a tamo gde je on stao nastaviće legendarni Dejan Stanković

Nekada fudbaler, sada trener Zvezde, potpisao je ugovor na dve i po godine, ali se čelnici srpskog šampiona nadaju da će saradnja trajati i duže. 

(VIDEO) DEKI VEĆ POČEO DA LUPA KAZNE! Urnebesna scena na promociji, Stanković hteo da "sankcioniše" Pižona, ali kada je čuo o kome se radi...

MURINJO ZBOG DEKIJA PAO U NESVEST! Stanković otkrio šta mu je Žoze rekao kada je preuzeo Zvezdu!

 

 

Novi trener crveno-belih energično i sa mnogo emocija je govorio na konferenciji za medije, posebno se zahvalio čoveku koga je nasledio - Vladanu Milojeviću.  Ovo će mu biti prvi samostalni trenerski posao, poručio je da će izgraditi svoj stil, iako je tokom karijere učio od majstora.

- Crvena zvezda me je pre 22 godine poslala na jednu misiju sa ciljem da se jednog dana vratim kući - poručio je Deki.

Pitali su novinari Dekija da li će dovesti sinove u Zvezdu.

-Ja sam rođen u Beogradu, normalno je da igram u Zvezdi. Deca su mi rođena u Italiji, Filip i Aleksandar igraju za Inter, Filip brani za mladi tim Intera, uskoro će napuniti 18 godina. Stefan je nažalost prekinuo sa fudbalom. Svi ćemo ostati u sportu. Jednoga dana ako budu imali želju možda dođu u Crvenu zvezdu - jasan je trener Zvezde.  

 

STANKOVIĆ NAJAVIO POJAČANJE IZ ITALIJE! Deki sklopio stručni štab, fali još jedna karika!

STANKOVIĆ FRAPIRAO TERZU: Imao je monolog od 25 minuta, nisam mogao da ga zaustavim!

 

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija