• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

05.01.2020

16:50

IMAMO DODATNI MOTIV ZBOG PROŠLOG PORAZA! Šakota upozorava pred dolazak Krke!

Crvena zvezda

IMAMO DODATNI MOTIV ZBOG PROŠLOG PORAZA! Šakota upozorava pred dolazak Krke!

Podeli vest

Trener košarkaša Crvene zvezde Dragan Šakota izjavio je da ekipa protiv Krke u 14. kolu ABA lige želi pobedu i da će poraz u prvom delu sezone biti dodatni motiv

Jesenji poraz označio je kraj saradnje sa Milanom Tomićem, a raspored regionalnog takmičenja je takav da će iskusni Šakota biti u prilici da spremi osvetu.

- Svima je jasno da je taj poraz u prvom delu u Novom Mestu, osim samog poraza izazvao neke loše stvari koje su se dešavale nakon toga. Sada je to iza nas, ali zato imamo obavezu, dodatni motiv i nemamo nijedan razlog da potcenimo ekipu Krke. Odigrali su neke jako dobre utakmice ove sezone, videli smo i protiv ekipe FMP-a da su bili na korak od pobede kao gosti, znači ozbiljan tim, protiv koga ćemo morati da odigramo dobru utakmicu u kojoj naravno želimo pobedu - rekao je trener crveno-belih za klupski sajt.

Utakmica između Crvene zvezde i Krke igra se u ponedeljak od 17 sati u dvorani Aleksandar Nikolić.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija