• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.01.2020

12:04

USVOJENA ŽALBA, ZVEZDI VRAĆEN BOD! Hoće li se igrati meč protiv Budućnosti?

Crvena zvezda

USVOJENA ŽALBA, ZVEZDI VRAĆEN BOD! Hoće li se igrati meč protiv Budućnosti?

Podeli vest

KK Crvena zvezda žalila se na odluku ABA lige povodom nedolaska na utakmicu protiv Budućnosti u Podgorici, a žalbeno veće tog takmičenja je usvojilo žalbu

Na osnovu disciplinskog pravilnika, doneta je odluka da Crvenoj zvezdi bude vraćen bod i smanjena novčana kazna.

Crvena zvezda se 4. januara 2020. godine nije pojavila na utakmici u glavnom gradu Crne Gore, a tom prilikom meč je registrovan rezultatom 20:0 u korist Budućnost.

JOŠ UVEK NIJE POTVRĐENA ODLUKA ABA LIGE! Zvezda ima čemu da se nada!

ZVEZDA POBEDILA, ALI ŠAKOTU BRINU POVREDE! Trener crveno-belih otkrio kakvo je stanje Davidovca, Brauna i Jagodić-Kuridže!

 

Crveno-beli su bili kažnjeni oduzimanjem jednog boda i novčano sa 20.000 evra, ali je sada sve to ublaženo. Pomenuti bod će šampionu ABA lige biti vraćen, dok će ekipa sa Malog Kalemegdana ipak platiti 15.000 evra. Takođe, Zvezda neće morati da snosi troškove organizacije utakmice.

Ovo je drugostepena odluka, a Predsedništvo lige će presuditi o žalbi Zvezde da se odigra nova utakmica.

Bez obzira na odluku vrha ABA lige o tome hoće li se utakmica odigrati u nekom novom terminu, crveno-beli će svakako dobiti prethodno oduzeti bod i morati da plate kaznu od 15.000 evra.

Bonus video

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija