• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.01.2020

22:04

OVO NIJE FER! Šakota posle poraza od Žalgirisa rekao zašto su Litvanci, ali i Alba u prednosti nad Zvezdom!

Crvena zvezda

OVO NIJE FER! Šakota posle poraza od Žalgirisa rekao zašto su Litvanci, ali i Alba u prednosti nad Zvezdom!

Podeli vest

Trener košarkaša Crvene zvezde Dragan Šakota rekao je nakon poraza od Žalgirisa da nije fer što su Litvanci, ali i naredni rival crveno-belih Alba u prednosti nad šampionom ABA lige zbog povreda

Trener Crvene zvezde, Dragan Šakota, čestitao je Žalgirisu na pobedi i ocenio da je ovakav ishod možda i mogao da se predvidi.

HAOS U ARENI! TUČA NAVIJAČA ZVEZDE! Policija morala da reaguje!

– Čestitike Žlgirisu, bili su bolji danas, igrali su pametnije i bolje su koristili mismeč situacije tokom utakmice. Borili smo se koliko smo mogli, falilo nam je nekoliko igrača i možda je ovaj ishod mogao da se predvidi, pogotovo jer smo igrali znatno slabije nego neke prethodne utakmice - rekao je Šakota na konferenciji za medije.

Foto: Starsportphoto

Iskusni stručnjak je imao ozbiljne zamerke na ovonedeljni dupli program.

– Nije fer po nas da igramo obe utakmice u dva dana, dok su Žalgiris i Alba imali po tri dana. U ovakvoj situaciji ne možemo da napravimo oporavak pa će i Alba biti u ozbiljoj prednosti u petak. Mi sutra nemamo trening, igrači mogu da probaju da se oporave kroz krevet i dobru ishranu. Ja moram da vodim računa o minutaži, Braun je bio povređen, ne mogu da ga držim dugo u igri i kod prve rotacije nama pada kvalitet igre. Jasikevičijus je sve to odličo čitao. Žalgiris je digao formu za možda 50 odsto i to nam je znatno otežalo posao, a videlo se da je Braun sa rezervom ulazio u prodore i duele, očigledno da nije verovao u svoje noge. Juče je probao da trenira, ali nije mogao. A nama igra u Evroligi u najvećoj meri zavisi od njeg - zaključio je Šakota.

Meč sa Albom na programu je u petak od 19.00.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan

pre 4 godine

Šakota ti si izgubio utakmicu a ne igrači, uopšte nemaš taktike ni plana igrači igraju individualno nema timske igre.

moma52

pre 4 godine

Sve najbolje mislim o Šakoti,ali ovakve priče ne stoje.Zvezda je obe utakmice u EL i ABA ligi igrala i igraće kod kuće,u Beogradu,dok su Litvanci putovali,to nije razlog i ne treba se na to vaditi.Događaju se porazi i to je u sportu jednostavno tako.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija