• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.N.

21.01.2020

08:29

ZVEZDA UZELA SANOGA PARTIZANU ISPRED NOSA! Evo zašto je vezista završio na "Marakani", a ne u Humskoj!

Crvena zvezda

ZVEZDA UZELA SANOGA PARTIZANU ISPRED NOSA! Evo zašto je vezista završio na "Marakani", a ne u Humskoj!

Podeli vest

Crveno-beli doveli defanzivnog vezistu Sekua Sanogoa na jednogodišnju pozajmicu * Povremenog reprezentativca Obale Slonovače želeli su i crno-beli

Želeo ga je Partizan, ali je Sekua Sanogo ipak završio u Zvezdi! Crveno-beli su juče doveli defanzivnog vezistu iz Obale Slonovače na jednogodišnju pozajmicu!

Bivši fudbaler Jang bojsa je pod ugovorom sa Al Itihadom iz Saudijske Arabije. Tamo, međutim, nije dobijao priliku da igra, pa je odlučio da promeni sredinu. Sanogo je čak pokušao da raskine ugovor na štetu kluba, ali u tome nije uspeo, pa je rešenje bila pozajmica. Iskusni igrač u Arabiji ima platu od 2,5 miliona evra, a Zvezda će mu platiti petinu tog iznosa, odnosno 500.000 evra.
Hteli da prodaju Japanca

Partizan je bio spreman da proda Asana kako bi oslobodio mesto stranca u timu za Sanogoa

 

Uželeo se mečeva

Sanogo je još u septembru otišao iz Al Itihada i otad je trenirao sa švajcarskim drugoligašem Šafhauzenom.

- Sanogo je juče došao, prošao lekarske preglede, a onda je zajedno sa menadžerom i predstavnicima kluba otišao na ručak. Rekao je da se uželeo fudbala i da jedva čeka početak prvenstva. Raduje se i što će raditi sa Dejanom Stankovićem. Na poziciji defanzivnog veznog Zvezda ima još Njegoša Petrovića, Miloša Vulića i Dušana Jovančića. Ipak, fudbaler iz Obale Slonovače imaće prednost - zaključuje naš izvor.

UZBUĐENJE RASTE - SANOGO U AVIONU, STIŽE NA "MARAKANU"! Evo koliko će zarađivati u Zvezdi! (VIDEO)

UZBUNA! ZVEZDI STIGLA PONUDA OD 2.000.000 EVRA! Da li će najbolji igrač srpskog šampiona napustiti "Marakanu"?

Foto: reuters

Saku Sanogo

 

 


U Zvezdi nisu planirali da dovode strance ove zime, jer već imaju sedmoricu inostranih fudbalera, a u Superligi mogu da igraju samo četvorica. Ipak, Sanogo je bio na putu da potpiše za Partizan, a u Ljutice Bogdana nisu želeli to da dopuste.

- Sanogo je želeo i Partizan, ali mi smo mu ponudili bolje finansijske uslove. Reč je o kvalitetnom igraču i crno-beli su čak bili spremni da prodaju Takumu Asana kako bi Sanogo kao četvrti stranac imao mesto u startnoj postavi. Dogovor je da Zvezda preuzme 500.000 evra Sanogoove plate, a za ostatak će on da vidi sa Arapima - objašnjava izvor upućen u dešavanja.

U prilog ovome svedoči i izjava Asanovog menadžera Nobuakija Tanabe, koji je otkrio da bi njegov klijent već ove zime mogao da napusti Partizan. Za japanskog reprezentativca interesovanje je pokazala moskovska Lokomotiva.

(VIDEO) GOTOVO! ZVEZDA DOVELA VELIKO POJAČANJE! Sanogo prošao lekarske preglede, čeka se još samo potpis!

PARTIZAN PRONAŠAO ŠPICA! Crno-beli doveli zaboravljenog srpskog napadača na probu!

 

Spremne zamene

Ukoliko bi Asano otišao, njegovo mesto u timu mogli bi da zauzmu Filip Stevanović ili Lazar Marković, tako da trener Partizana Savo Milošević ne bi bio u problemu. Procena je da bi za krilnog fudbalera klub iz Humske mogao da inkasira i do četiri miliona evra, a prema Tanabeovim rečima, odlazak je zaista moguć.

- Istina je da Lokomotiva hoće da angažuje Asana već ove zime - rekao je Japanac.

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država
Politika

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je večeras, nakon što je u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evropa (PSSE) usvojena preporuka da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope, da je danas dan srama u PSSE, budući da je prvi put u istoriji, kako je istakao, preporučeno članstvo nečega što nije država, i koje pritom ne ispunjava osnovne uslove u domenu ljudskih prava i sloboda.

16.04.2024

20:35

TV

EKSKLUZIVNO NA INFORMER TV! Predsednica Skupštine Ana Brnabić: Svaki dan se bavimo novim zahtevima opozicije i drndamo vunu!
Live TV

EKSKLUZIVNO NA INFORMER TV! Predsednica Skupštine Ana Brnabić: Svaki dan se bavimo novim zahtevima opozicije i drndamo vunu!

Predsednica Skupštine Ana Brnabić bila je gošća "Kolegijuma" Informer TV. Ona je pričala za našu televiziju o izborima, opoziciji, ali i o aktuelnim spoljnopolitičkim pitanjima kao što su glasanje o prijemu tzv. Kosova u Savet Evrope, kao i o pokušaju uvođenja sramne rezolucije o Srebrenici koja ima za cilj da etiketira srpski narod kao genocidan.

16.04.2024

14:42

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija