• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.01.2020

16:55

ZVANIČNO! Zvezda predstavila prvo zimsko pojačanje!

Crvena zvezda

ZVANIČNO! Zvezda predstavila prvo zimsko pojačanje!

Podeli vest

Seku Sanogo, vezni fudbaler iz Obale Slonovače u narednih godinu dana igraće u Crvenoj zvezdi kao pozajmljeni igrač iz Al Itihada

 

Šampion Srbije dobio je prvo zimsko pojačanje, vezni igrač Seku Sanogo stigao je na jednogodišnju pozajmicu iz Al Itihada. Iskusni fudbaler koji je odličnim igrama u Jang Bojsu postao i reprezentativac Obale Slonovače pojačao je konkurenciju u veznom redu i biće od sutra na raspolaganju treneru Dejanu Stankoviću, a epitet veoma kvalitetnog univerzalca imaće priliku da pokaže već na drugom delu priprema u Turskoj. Na dresu će nositi broj 35.

BURA U ZVEZDI! VAN LA PARA IZBAČEN IZ EKIPE! Stanković odlučio: Holanđanin VIŠE NEĆE IGRATI u crveno-belom dresu!

Srećan sam što sam došao u Crvenu zvezdu jer sam čuo da je najveći klub u Srbiji. Imam najviše ambicije, želim ovde da trijumfujem, da sa Zvezdom osvojim sve trofeje i ponovo na leto uđemo u grupnu fazu Lige šampiona – posle potpisa ugovora, rekao je Sanogo.

Foto: reuters

Seku Sanogo rođen je 5. maja 1989. godine u Abidžanu. Posle Afrika sportsa, za koji je igrao do 2011. godine, snažni zadnji vezni (183 cm) iz Obale Slonovače preselio se u Tun i u tri sezone odigrao 65 mečeva (šest golova). Bio je iz Tuna pozajmljen Lozani na godinu i po dana (46 mečeva, dva gola), ali je po povratku u klub odigrao odličnu sezonu što mu je omogućilo transfer u Jang Bojs. Za pet sezona kluba iz Berna odigrao je 138 mečeva, postigao 13 golova i zabeležio 16 asistencija. Umesto u Rim, put ga je odveo u Al Itihhad u januaru 2019. gde je u timu za koji igra i Aleksandar Prijović na 19 mečeva postigao gol i zabeležio dve asistencije. 

Za selekciju Obale Slonovače debitovao je u martu 2017. godine protiv Senegala i odigrao je dve utakmice.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija