• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mozzartsport

22.01.2020

14:55

MLADI ŠTOPER JOŠ UVEK BEZ ŠANSE NA MARAKANI! Defanzivac ne putuje u Tursku, sledi povratak u Grafičar!

Crvena zvezda

MLADI ŠTOPER JOŠ UVEK BEZ ŠANSE NA MARAKANI! Defanzivac ne putuje u Tursku, sledi povratak u Grafičar!

Podeli vest

Mladi fudbaler Crvene zvezde Strahinja Eraković neće putovati na pripreme sa crveno-belima u Tursku te mu sledi dodatnih šest meseci kaljenja u Grafičaru

 

Iako je bilo najavljivano da će od proleća mladi fudbaleri Crvene zvezde dobiti šansu u prvom timu, jedan od njih (bar za sada) neće upisati minute u seniorskoj konkurenciji. Strahinja Eraković koji je odradio pripreme sa crveno-belima na Kipru, neće putovati u Tursku na završu fazu spremanja za prolećni deo sezone, piše "Mozzartsport".

MOŽDA ĆE BITI JOŠ DOLAZAKA! Mrkela na predstavljanu Sanoga: Baziramo se na domaće igrače!

Mladi štoper biće vraćen u Grafičar za koji bi trebalo da igra još šest meseci i dodatno "očvrsne" ne bi li dobio šansu u Zvezdi. Nakon završetka sezone stručni štab će odlučiti da li će Eraković biti priključen prvom timu ili ne.

Navodno je razlog to što Zvezda planira da sačuva Miloša Degeneka, ali i Srđana Babića pa bi pored njih, ali i Radovana Pankova te Nemanje Milunovića mladi Eraković bio bez izgledne šanse da upiše minute na Marakani.

Bonus video:

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija