• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Nedeljković

29.01.2020

08:35

DONEO JE ENERGIJU! Gajić oduševljen Stankovićem, otkrio i kako igrači zovu novog trenera!

Crvena zvezda

DONEO JE ENERGIJU! Gajić oduševljen Stankovićem, otkrio i kako igrači zovu novog trenera!

Podeli vest

Rođendanska želja mi je osvajanje duple krune, poručuje Milan Gajić. Desni bek Crvene zvezde juče je napunio 24 godine, a saigrači su ga iznenadili tortom. Kad je duvao svećice, poželeo je da sa ekipom osvoji i prvenstvo i kup, a kasnije bi dobrodošao i plasman u Ligu šampiona

- Pre svega, poželeo sam duplu krunu, to je ono što nam nedostaje. To je želja i ekipe i mene. U drugom delu godine želim Evropu, Ligu šampiona, ali fokus mi je na duploj kruni – jasan je Gajić.

Od dolaska u Crvenu zvezdu 2019. godine nije se mnogo naigrao iako je projektovan da bude desni bek ne samo srpskog šampiona, već i reprezentacije Srbije. Ipak, on smatra da nije to bilo tako loše.

- Zadovoljan sam proteklom godinom. Došao sam u Zvezdu iz malo težeg perioda u Bordou gde nisam igrao i trebalo mi je vremena da se prilagodim, načinu igre, zahtevima. Zadovoljan sam. Ispunio sam lična očekivanja. Imao sam i dobre partije i neke malo lošije, ali u suštini je dobro. Verujem da je klubu i dalje cilj da ja budem desni bek. To je i moja vizija za budućnost, ali će doći iz kontinuiteta dobrih igara u Zvezdi, odnosno igara kojih mi je kod bivšeg šefa struke inače falilo. Cilj mi je da se ustalim na terenu – ne krije fudbaler crveno-belih.

NOVO POJAČANJE U ZVEZDI! Mladi vezista iz Gane potpisuje za crveno-bele!

Ekipu je na polusezoni preuzeo Dejan Stanković, a to je svim igračima nova šansa da se dokažu i zauzmu mesto u startnih 11. Baš tome se nada i Gajić, koji je oduševljen saradnjom sa Stankovićem.

- Više puta sam ponovio, ono  što je mene fasciniralo jeste energija koju je mister doneo sa sobom. Mnogo entuzijazma, mnogo volje i želje. Zajedno smo skoro mesec dana, vide se novine koje je uneo, dosta se potencira na taktici, što je očekivano, obzirom da je proveo većinu karijere u Italiji. Inače ga oslovljavamo sa mister, tako je od početka, spontano je krenulo – kroz osmeh je objasnio Zvezdin igrač.

Pripremni period još traje, pa Gajić ne želi da licitira koliko će vremena provoditi na terenu, pošto se na njegovoj poziciji ustalio Marko Gobeljić.

- Rano je još da vidim koliku ću minutažu imati. Još se ekipa namešta. Verujem da će biti dovoljno minuta za sve – zaključuje desni bek.

 

Gajić: Bordo je bio pravi izbor

Kada ste igrač OFK Beograda, a pozove vas Bordo, onda ne razmišljate dva puta, iskren je Milan Gajić. Nakon osvojenog zlata sa reprezentacijom za igrače do 20 godina 2015. godine on je prešao u francuski klub i mada se nije naigrao, ne žali zbog takvog poteza.

- Zadovoljan sam svojom karijerom. Često mi ljudi govore da Bordo nije bio pravi potez za mene, ja to ne vidim tako. Ja sam igrao u OFK Beogradu i kad se pojavio Bordo, kako da ne prihvatim, veliki klub. Onda sam imao dve teške povrede, skoro godinu dana nisam bio na terenu. Tamo sam se oblikovao kao čovek – priznao je Gajić.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija