• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Nedeljković

31.01.2020

09:09

"DELIJE" DO SMRTI! Bivšem kapitenu Zvezde nedostaju crveno-beli!

Crvena zvezda

"DELIJE" DO SMRTI! Bivšem kapitenu Zvezde nedostaju crveno-beli!

Podeli vest

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde Mičel Donald, sada fudbaler turske Malatije, posetio je nekadašnje saigrače koji su na pripremama u Beleku

- U Beleku sam sa mojim klubom Malatijom, a kada sam čuo da je došla i Zvezda, poželeo sam posetim bivše saigrače, ljude u klubu, nedostaju mi - rekao je Donald.

Koliko je loša situacija u Malatiji posle zemljotresa?

- Malatija nije toliko zahvaćena zemljotresom. U susednom gradu je bilo puno problema, tamo je bilo tragično. Došli smo ovde jer u Malatiji nije dobra situacija, otkazana nam je utakmica protiv Trabzona. Došli smo u Belek na čist vazduh i da pročistimo um, da ne razmišljamo puno o stvarima koje su se dogodile.

Porodica gde je?

- Poslao sam ih u Holandiju ekspresno. Prvi put se suočavam sa ovakvim stvarima, bilo je šokantno, zemljotres je bio jak, mnoge zgrade su uništene. Hvala bogu svi iz kluba su dobro, a pohvalna je i njihova odluka da svi dođemo u Belek.

ZVEZDA HOĆE MAKEDONCA? Crveno-beli dovode talentovanog štopera Vardara?

KOLAROV GA PREPORUČIO ZVEZDI, ON ZAVRŠIO U PORTUGALU! Mladi vezista Rome potpisao za Setubal!

 

Da li si se uplašio?

Aleksić je zaslužio dres Srbije
 

Oduševljen je Danijelom Aleksićem.

- Dobar momak, moj blizak prijatelj, družile su nam se porodice. Dolazio je u moj restoran u Instabulu. Zaslužuje da igra za reprezentaciju Srbije. Zaslužio je, bori se za to. Vaša zemlja ima puno talenata.

- Da, uplašio sam se. Mislim da je to normalno. Situacija je bila vrlo ozbiljna, neki ljudi su umrli, kuće su uništene. Trudimo se mi iz kluba da na sve moguće načine pomognemo ljudima koji su ugroženi u zemljotresu, za hranu, odeću i ostale potrepštine.

Gledaš li Zvezdu?

- Naravno, kad god imam vremena. Imam puno obaveza, zgusnut mi je raspored, imamo puno utakmica, završili smo polusezonu 29. decembra. Počinjemo 16. januara, nema puno slobodnog vremena, ali se trudim da ispratim Zvezdu kad god mogu.

Nedostaje li ti Beograd?

- Uvek.

Foto: Starsportphoto©q

Mičel Donald

 

Šta misliš o novom treneru Zvezde - Dejanu Stankoviću?

- Mislim da je to dobar potez za Zvezdu. Klubu treba neko nov, svež, sa iskustvom, nastupao je dugo u Italiji na najvišem nivou. Biće to u redu. Takođe smatram da je dobra osoba, pričao sam s njim. Dobro je što je neko takav nasledio Vladana Milojevića, neko će imati dobru komunikaciju s igračima.

MUČIO ZVEZDU U PIREJU, A SADA POTPISAO ZA PREMIJERLIGAŠA! Argentinac u Vulvsima za 30.000.000 evra!

TERZIĆ NAJAVIO NOVE PROMENE! Zvezda pregovara o odlasku PET IGRAČA!

 

Zvezda je dva puta igrala u Ligi šampiona nakon tvog odlaska?

- Dobro je za klub, nijedan igrač nije veći od Zvezde. Ponosan sam na Zvezdu. Kada nisam mogao da gledam utakmice u Ligi šampiona, kasnije sam na internetu i na svim raspoloživim sajtovima tražio najzanimljivije detalje. Bili smo blizu Lige šampiona i u mom mandatu u klubu, sećam se utakmice sa Ludogorecom, za koju verujem da je nikada niko neće zaboraviti. Zaista sam ponosan na moj bivši klub zbog uspeha koji je postigao u prethodne dve sezona i nadam se da će tako nastaviti.

Foto: Starsportphoto©

 

 

Poređenje Superlige u Srbijii Turskoj?

- Iskreno, neuporedivo je. Dovoljno je samo pogledati razliku u budžetima, novcu koji Turci ulažu u stadione, dovođenje igrača. U Srbiji samo dva-tri tima mogu da se nose sa Zvezdom, dok u Turskoj gotovo svih 16 timova mogu da igraju u Evropi. Totalno je drugačiji nivo.

Da li možeš možda navijače da uporediš?

- Znate, ne bih mogao u istu ravan da stavim navijače Malatije i Crvene zvezde. To je crno i belo, neuporedivo je, ali ako pogledate navijače Galatasaraja, Fenerbahčea ili Bešiktaša, to je već druga priča. Istanbul ima 20 miliona stanovnika. Što se mene tiče, “delije” do smrti.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija