• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.02.2020

23:35

NADAM SE DA ĆE NOVA ZVEZDA DA SE SVIDI NAVIJAČIMA! Defanzivac crveno-belih spreman za nastavak sezone!

Crvena zvezda

NADAM SE DA ĆE NOVA ZVEZDA DA SE SVIDI NAVIJAČIMA! Defanzivac crveno-belih spreman za nastavak sezone!

Podeli vest

Zamenik kapitena Marko Gobeljić uveren je da će Crvena zvezda imati uspešno proleće i poziva navijače da podrže tim u subotu protiv Čukaričkog na Banovom Brdu

 

Litre znoja i jakog rada na pripremama su iza igračima Crvene zvezde i svi jedva čekaju da u subotu od 14.30 časova lopta krene sa centra na Banovom Brdu i započne prolećni deo Superlige.

(VIDEO) ZVEZDIN BISER SPREMAN DA SE NAMETNE! Nikolić: Sebe vidim kao Marinovog naslednika!

Svi smo srećni što nastavljamo sezonu. Teži deo, pripremni period, je iza nas, i sada nas očekuju izazovi u Superligi gde stremimo najvišem cilju. Znamo snagu Čukaričkog, imaju izuzetno jak tim za naše uslove, odličnog trenera a na umu nam je i poslednji poraz na njihovom terenu kad smo ispustili vođstvo od 2:0. Spremni smo za jedan težak meč i nadamo se uspešnom ishodu – ističe Marko Gobeljić.

Fudbaleri su se tokom nedelje osvežili od napornog rada, novi trener Dejan Stanković doneo je mnogo noviteta u igri.

Foto: Starsportphoto

- Imamo mnogo noviteta u igri koje smo tokom priprema vrlo dobro shvatili i sprovodili na terenu. Nadam se ofanzivnijoj, energičnijoj Zvezdi i verujem da ćemo igrama na terenu to pokazati navijačima. Oni od nas mogu da očekuju nešto novo i nadam se da će im se svideti to što će videti. Verujem da će najverniji navijači ispuniti onaj deo gostujuće tribine na stadionu Čukaričkog i pozivam ih da dođu u što većem broju i da nas podrže u nameri i cilju da ostvarimo uspeh - kaže defanzivac.

Ciljevi Crvene zvezde su šampionski, niko u Ljutice Bogdana ne gleda na trenutnu prednost od 11 bodova u odnosu na prvog pratioca.

Krećemo od nule, kao što je trener Dejan Stanković više puta ponovio. U svaki meč ulazimo 100 odsto koncentrisani, angažovani, motivisani, željni da pobedimo i na kraju osvojimo najviše bodova. Idemo meč po meč, za nas u ovom času postoji samo Čukarički – zaključio je zamenik kapitena Crvene zvezde.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija