• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

14.02.2020

14:34

STANKOVIĆ IMA TREMU PRED DEBI! Kada nisam imao strah i tremu, bio sam stvarno, stvarno loš!

Crvena zvezda

STANKOVIĆ IMA TREMU PRED DEBI! Kada nisam imao strah i tremu, bio sam stvarno, stvarno loš!

Podeli vest

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je da ima tremu pred debi na tom mestu protiv Čukaričkog (subota, 14.30), ali da je ona neophodna i da voli da je oseti

- Ima treme, sigurno, ona treba da bude prisutna. Sve utakmice u karijeri sam igrao sa tremom i pozitivnim stakom, i kada je bilo tako uvek sam bio dobar. Tako volim da se osećam, verujte. Kada nisam imao strah i tremu, bio sam stvarno, stvarno loš - rekao je Stanković na konferenciji za novinare u Beogradu.

Dejan Stanković će sutra debitovati na klupi Crvene zvezde, protiv Čukaričkog u 21. kolu Superlige Srbije. Njega će na debiju uživo pratiti majka i šurak, nekadašnji fudbaler Zvezde Milenko Aćimović, kao i, kako je naveo, još mnogo prijatelja.

STANKOVIĆ BEZ MILOSTI NASTAVLJA ČISTKU! Još jedan Zvezdin stranac PRECRTAN!

(VIDEO) STANKOVIĆ PRIZNAO: Sećam se kada su mi zviždali...



Zvezda, po rečima novog trenera, očekuje samo pobedu.

- Zvezda ima samo jedno očekivanje, a to je pobeda. Tako smo radili, tako smo se ponašali, a tako ćemo i nastaviti. Zvezda svakome mora da pokaže zube. Jako ćemo ući u utakmicu. Protiv svakoga moraš isto da pristupiš, nebitno je ko je protivnik -  kazao je Stanković.

Foto: printscreen

 



On je naveo da mu ne treba suditi kao treneru na osnovu priprema.

- Upoznavaćete me kroz igru, moj odnos, odnos igrača na terenu. Tu sam za svako pitanje, za svaku kritiku, otvoren da kažem šta mislim i kako vidim stvari. Rano je da se sudi posle četiri-pet prijateljskih utakmica. Kreće prvenstvo, pritisak i ima vremena.

Najavio je da će neko od igrača iz Zvezdinog podmlatka sigurno biti u sastavu na predstojećem duelu.

- Ne bih o imenima. Ti klinci su iskočili i to je njihova zasluga. Grupa ih je prihvatila jer su dobri, pošteni i odlično su radili. Neko od njih će sigurno početi sutra. Devet imena je kristalno jasno, o dva još treba da odlučim. Oni su bogatstvo Crvene zvezde. Videćete njihov kvalitet, volju i želju da nose dres Crvene zvezde -  rekao je trener crveno-belih.

Pozitivno je govorio o Čukaričkom.

- Dosta dobra, mlada i orna ekipa, koja ima stabilnost. Napravili su lep sistem, imaju lep miks mladih i iskusnih igrača. Očekujem nadigravanje, ali Zvezda uvek i samo ide na pobedu. Momci iz Čukaričkog su puni elana i u utakmici sa Zvezdom će sigurno biti željni dokazivanja - rekao je Stanković.

Foto: Starsportphoto

 



Crvena zvezda će u narednom periodu igrati protiv ekipa koje su u samom vrhu tabele, Čukaričkog, Vojvodine i Partizana, a u međuvremenu i Indjijom.

- Svakako moraš da ih sretneš. Možda je bolje sada na početku. Drago mi je što ću odmeriti snage sa drugom, trećom i četvrtom ekipom u prvenstvu narednih dana. Teško je, ali i veliko zadovoljstvo, kada imaš takve ekipe sa kojima možeš da se nadigravaš.

OVO SE ČEKALO, BOAĆI PROGOVORIO O ODLASKU! Evo ko odlučuje da li NAPADAČ IDE IZ ZVEZDE!

OTKRIVENO ZAŠTO JE STANKOVIĆ MISTER! Borjan već planira život posle fudbala, pričao i o Milojeviću, kapitenskoj traci, odlasku... (VIDEO)



Stanković protiv Čukaričkog neće moći da računa na Milana Gajića i Tomanea, kao i od ranije povredjenog Sekua Sanoga, dok su svi ostali "spremni i orni" za nastavak prvenstva.

- Gledam igrače koje imam na spisku. Sanogo nastavlja oporavak. Ne znam koliko će dugo trajati oporavak. Naravno, jedva čekam da se vrati - rekao je Stanković upitan o zdravstvenom stanju fudbalera iz Obale Slonovače.

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija