• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.02.2020

22:10

ŠTA ĆE BITI SA VAN LA PAROM I ŽANDEROM? Evo šta Zvezdan Terzić kaže o promašajima crveno-belih!

Crvena zvezda

ŠTA ĆE BITI SA VAN LA PAROM I ŽANDEROM? Evo šta Zvezdan Terzić kaže o promašajima crveno-belih!

Podeli vest

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić u razgovoru za banjalučki "Klik" govorio je o velikim promašajima letnjeg prelaznog roka

Navijačima posebno bodu oči Žander i Van la Para.

MILOJEVIĆ I MRKELA SU DOVODILI LETOŠNJA POJAČANJA! Terzić o velikim promašajima, ali i VELIKIM OČEKIVANJIMA od Zvezdine dece!

- Žander je na pojedinim mečevima bio naš najbolji igrač. Garsija je golom protiv Jang Bojsa doneo Zvezdi . Milojević je mnogo računao na njih, došao je novi trener kome se ne uklapaju u filozofiju. Oni su pažljivo skautirani od strrane Milojevića, pomoćnika Kosanovića i direktora Mrkele. Imali su zavidnu karijeru pre Zvezde - rekao je Terzić.

Foto: Starsportphoto

Boaći je napustio Zvezdu, otišao u Kinu pa se vratio. Slična je situacija sa Degenekom.

- To su najuspešniji poslovni potezi Zvezdi. Degeneka smo doveli za 200.000 evra iz Japana, a prodali ga za 4.000.000 evra. Zatim smo ga vratili za 1.500.000 evra, i već imamo ponudu od tri miliona evra. Sve je u       Kini stalo zbog koronavirusa. Boaćija smo doveli za nulu, prodali smo ga za 5.500.000. Dakle, više puta smo zarađivali na njima. Prošlo je vreme kada su igrači ostajali u klubovima po šest sedam godina. Takav je danas biznis - dodaje generalni direktor Zvezde.

Navijači nisu baš bili presrećni prodajom Alekse Terzića.

- Za Terzića smo dobili ponudu od 1.7 miliona evra, stručni štab je video Rodića kao dugoročno rešenje. Rodić je bio u tom trenutku jedan od najboljih igrača Zvezde i procena je bila da Terzić neće dobiti šansu u kontinuitetu - zaključio je Terzić.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Doca

pre 4 godine

Svi ovi koji su skautirali ove promašaje treba iz svog dubokog džepa da nadoknade klubu novac kao i predsednik. Ne lažite više narod već priznajte greške.

Prajm

pre 4 godine

Mislim da Zvezda pravi gresku sa Zanderom, desilo se da je covek pogresio(igranje rukom u Grckoj) i nemozete ga otpisati zbog toga. On je u zvedi igrao poziciju beka i ako pogledate njegovu statistiku cetiri asistencije i jedan ili dva gola on vam ima bolji ucinak od krilnih napadaca na toj strani ispred sebe. Vratite coveka u tim jer je izuzetno probojan na toj strani gde igra ali ne na bekovsku poziciju vec na mesto KRILNOG NAPADACA. Radi se o izuzetnom igracu a vi takvog nemate na levom krilu.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija