• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.02.2020

21:10

ON JE PRAVI BISER SRPSKOG FUDBALA: Vratiću se u Zvezdu!

Crvena zvezda

ON JE PRAVI BISER SRPSKOG FUDBALA: Vratiću se u Zvezdu!

Podeli vest

Bivši fudbaler Crvene zvezde Luka Adžić, istakao je da će se jednog dana vratiti na "Marakanu".

Adžić je pritom i kritikovao Zvezdu, jer prema njegovim rečima nije dobio pravu šansu u redovima aktuelnog šampiona Srbije.

DA LI JE ON KRIV ŠTO JE KOBI POGINUO? Vanesa podnela TUŽBU protiv ove osobe! Sledi RASPLET...

- Nekako sam stekao utisak da su mi taj ugovor ponudili tek radi reda. Mogli su da to urade šest meseci ranije, ceo posao bismo završili za pet minuta. Ali nisu. Čekali su. Možda grešim, ali nijednog trenutka nisam osetio da me stvarno žele na duže staze. Niti sam dobio informaciju od trenera da me stvarno ima u planovima za narednu sezonu. Nisam osetio da sam projekat kluba kao mlad igrač i Zvezdino dete- ističe Adžić.

Adžić je zatim govorio o Dejanu Stankoviću i mogućem povratku na "Marakanu".

- Volim da gledam ovaj Stankovićev tim, jer su u njemu trojica mladih igrača. Verovatno će tako biti i u budućnosti. U mene nisu dovoljno verovali. Na kraju sam siguran da navijači znaju i razloge zbog kojih sam otišao. Uradio sam to neobavljena posla, ali vratiću se kao formiran igrač. Da završim započeto- zaključio je Adžić u intevjuu za "Mozzart sport".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nebojša

pre 4 godine

dobio si mnogo više prostora za igru i veliku šansu,mnogo veću nego bilo koji mladi igrač.recimo joveljić ,koji je za tebe RONALDO i to onaj pravi ronaldo.otišao si kao p,,ka,to i jesi i NEMOJ SE VRAĆATI !!!

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17