• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.02.2020

20:55

STANKOVIĆ NIJE BIO LJUT POSLE KIKSA! Život ide dalje! Zašto bih bio razočaran?

Crvena zvezda

STANKOVIĆ NIJE BIO LJUT POSLE KIKSA! Život ide dalje! Zašto bih bio razočaran?

Podeli vest

Crvena zvezda je kiksnula pred 162. večiti derbi, odigrala je 1:1 sa Inđijom

Trener Dejan Stanković posle pobede nad Vojvodinom (2:0) u prethodnim kolu nije bio zadovoljan pristupom igrača. Sada kaže da ima dosta toga da zameri svojim igračima, ali i da ovakvi mečevi mogu da posluže njegovom timu da ojača karakter.

- Život ide dalje. Zašto bih bio razočaran? Ima mnogo situacija kojima nisam bio zadovoljan, ali odnos je bio dobar. "Pocepali" su se do samog kraja - poručio je Stanković.

(VIDEO/FOTO) ZVEZDA OČAJNA PRED DERBI! Ben u 75. minutu spasio crveno-bele poraza u Inđiji!

STANKOVIĆ NAJAVIO PROMENE! Došlo je 25.000 ljudi da ih vidi, nisu smeli da stanu!

 

Šef crveno-belih uverava da misli igrača nisu već bile usmerene ka večitom derbiju.

Nije im bio derbi u glavi. Spremamo utakmicu po utakmicu i već sad krećemo sa analizom i spremanjem meča sa Partizanom. Čeka nas spektakl u nedelju, to je meč koji mnogo znači navijačima, Beogradu i čitavoj Srbiji.

Stanković je potom pohvalio svoj tim za igru u drugih 45 minuta, uz konstataciju da je to model po kojem bi njegov tim trebalo da igra.

Čestitao sam mojim igračima na drugom poluvremenu, na odnosu i na šansama. U prvom smo se mučili, nije nam ni teren išao "na nogu". Ali, ne želim da tražim izgovore. Bila je tvrda utakmica, mnogo žutih kartona, faulova... Imali smo nekoliko prilika u drugom poluvremenu, uspeli smo da izjednačimo, ali ne i da preokrenemo. Upravo pristup iz drugog dela igre je ono što tražim.

DEKI IMAO PORUKU ZA LALATOVIĆA PRED DERBI! Tokom utakmice ne poznajem ni rođenog brata!

STANKOVIĆ BOLJI OD MILOJEVIĆA! Fudbaleri Zvezde opčinjeni su novim trenerom!

 

Mladi stručnjak poručuje da će njegova ekipa izvući pokuke iz ove utakmice.

Uz ovakve utakmice se raste. I pre meča sam rekao da Inđija ima planove. Iskoristili su šansu posle naše greške, imali su još jednu u drugom poluvremenu, ali tad je Borjan intervenisao. Izbacio me je iz takta primljen pogodak. Izašli smo visoko, pokušali da pokupimo sve lopte, ali eto. Mogli smo na kraju da dobijemo utakmicu, ali ovakvi mečevi znače za jačanje karaktera. Još jednom moram da pohvalim drugo poluvreme. Izašli smo sa praktično četvoricom napadača, zaista smo želeli rezultat i nemam šta da im zamerim - zaključio je Stanković.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kerčić

pre 4 godine

Nauči onog Rodića što ga i Miloje nije naućio,da kod gola tamo gde stojao nema nikog.Igraču se pridje,flaster,a ne juri ko kerčić i primamo gol.Nije prvi put.Zašto uopšte igra najveća rupa u odbrani?

steva

pre 4 godine

NISI TI PRIJATELJU DOZREO DA VODIS JEDNU ZVEZDU! Nije dovoljno u fudbalu samo voleti jedan klub i "ginuti" za njega kao ti, zvezdas i tu nema diskusije. Ali u danasnjem fudbalu kao trener si jos potpuno zelen, zutokljunac. To je problem, a kad "odmarate" igrace za sledeu utakmicu, to nikad necu razumeti. Od cega su vec u trecem kolu "umorni" ? "u nedelju dana igramo TRI utakmice" ! Koje i kakve ?Sta da kazu vrhunski timovi u Evropi ? Jel oni ne igraju isto toliko ? Nadjite neke druge izgovore !

NEBOJŠA

pre 4 godine

MOŽDA TI DEKI NISI RAZOČARAN,ALI MI JESMO !!!od tri utakmice odigrali ste samo jedno poluvreme.prvo u prvoj utakmici.pa čak ni ono celo.ovo ostalo je bilo sviranje k.... BILO BI VREME DA I TERZIĆ MALO PRIPREMI EKIPU....SA JEDNO -30% OD PLATE ,ZA POČETAK,PA DA VIDIMO OĆE LI I DALJE''KOPATI KURUZE PO TERENU'' ILI POČETI TOPITI DRES SA ZNOJEM.A NEKIMA POPUT VULIĆA POKAZATI GDE SU POMOĆNI TERENI.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija