• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.02.2020

23:15 >> 22:12

UOČI ODLUČUJEĆEG DUELA! Blažić ima PORUKU za sve Delije!

Crvena zvezda

UOČI ODLUČUJEĆEG DUELA! Blažić ima PORUKU za sve Delije!

Podeli vest

Trener Cedevita Olimpije Jurica Golemac, pred susret sa košarkašima Crvene zvezde u 20. kolu ABA lige, smatra da će igra u odbrani biti presudna

Zvezda će u nedelju od 21 sat dočekati slovenački tim u dvorani "Aleksandar Nikolić" u meču koji ima veliku važnost za oba tima zbog borbe za plej-of.

BLIŽI SE VEČITI DERBI! U Partizanu saznali VRLO važnu vest uoči duela sa Zvezdom!

- Crvena zvezda je definitivno jedan od najboljih timova u ABA ligi. Nedeljna utakmica u Beogradu bitna je za obe ekipe jer se direktno odlučuje o poziciji koja vodi u plej-of. Mi imamo svoje kvalitete i svoje probleme, kao i naši protivnici. Pokušaćemo da iskoristimo naš kvalitet i učinimo sve što možemo da sprečimo beogradski tim da iskoristi kvalitet svojih igrača. U Beograd dolazimo samouvereno i svesni smo da će naša igra u odbrani biti presudna. Daćemo sve od sebe da se u Ljubljanu vratimo sa dva nova boda - rekao je Golemac za klupski sajt.

Kapiten Cedevita Olimpije i bivši igrač Zvezde Jaka Blažič očekuje teško gostovanje u Beogradu.

- Nedeljna utakmica je veoma bitna za oba tima jer mi, kao Crvena zvezda, nastavljamo da jurimo poslednji voz za plej-ofa ABA lige. Očekujemo izuzetno zahtevno gostovanje. Oni će imati veliku i bučnu podršku sa tribina, jer su svesni šta im pobeda donosi. Idemo u Beograd da se borimo za svaki centimetar parketa i pružićemo sve od sebe da se u Ljubljanu vratimo sa pobedom - rekao je Blažič.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija