• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.03.2020

20:33

POSEBNO JE POHVALIO DVA IGRAČA! Stanković: Oni su mi dali DUŠU!

Crvena zvezda

POSEBNO JE POHVALIO DVA IGRAČA! Stanković: Oni su mi dali DUŠU!

Podeli vest

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković bio je zadvoljan igrom svog tima posle remija u 162. večitom derbiju

- Derbi koji se završi bez golova nije lep za oko. Mi smo u procesu stvaranja naše igre. Ja sam ponosan na moje momke. Odigrali smo dominantno prvo poluvreme, sve što je Partizan imao, imao je iz naših grešaka. Igrali smo, pokušavali, imali smo neke šanse. Moramo da napredujemo, čim izađemo iz presinga ovim mladim momcima to dobro ide. Sa njima sam tek dva meseca i želim da čestitam svima. Da kažem hvala Boaćiju i Rodiću koju su i pored povreda izašli i dali maksimum, dali su mi dušu - rekao je Stanković.

Nikolić i Gavrić su odigrali dobro.

- Znao sam da se klinci neće plašiti. Debitanti uvek igraju dobro, to mi je davno rekao Ilija Petković. Ispoštovali su sve što sam rekao. Uradili su dobro tokom celog meča. I posle grešaka tražili smo da igramo - zaključio je Stanković.

Deki je ostao bez glasa.

- Izgubio sam glas, nisam mogao da preglasam publiku. Nadvikivao sam se sa njima. Hvala našim navijačima. Uživam u svakoj sekundi na "Marakani". Komplimenti severu i celoj Zvezdinoj publici.

On je objasnio i zašto je u igru ušao Vukanović a ne Pavkov posle povrede Boaćija.

- Hteo sam da dobijem na dubini. Falio nam je gol. Prvo poluvreme bili smo bolji - zaključio je Stanković.

Bonus video:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nemaš ti pojma

pre 4 godine

Znaš da Boaći kako kažeš polupovredjen i pustaš ga,umesto Pavkova.Nikolić ti nije imao veze ,ti menjaš najboljega Gavrića.Opet ko kod Miloja ,lopta Borjanu i umalo da primimo gol.Ivanić izbaci golmana iz igre,prazan gol,golman daleko da se vrati,ima igrače oko sesnaesterca kojima treba dodati,gledo sam skoro omladince jedne ekipe slicna situacija,i doda loptu i gol.Ivanić šutira,to je amaterizam,ništa drugo,ćao,dovidjenja.Kad to naučiš igrače,javi se.Zato i vraćate loptu golmanu,nemate sredinu,nemate pas igru.

knez

pre 4 godine

Koga bre hvalis ,sramota. Ko da da go ,nije cudo sto svaki put u evropi popijemo po 5-6 sa nulom. Placamo ih ko prave fudbalere a oni svi izigravaju velike zvezde, I potuno anemicno igraju bez ikakve ideje. Dosta bre donacija , neka dele sta zarade i kad plate porez ,pa da vidimo te velike zvezde. Neka se onda razmecu skupim kolima , vilama izlascima po splavovima i starletama. Sve na nase grbace, a odose nam svi doktori i medecinsko osoblje za njih nema para.

Mišo

pre 4 godine

Neverovatno, šta je bilo dobro sinoć, ko je odigrao za pohvalu? Ovo nema veze s fudbalom i zaista ne znam šta je ovde dobro. Odavno već nemamo špic igrača , i kada igra bilo koji od njih igramo s igračem manje. Mnogi od njih ne zaslužuju ni da nose Zvezdin dres , a kamoli da igraju za Zvezdu. Treneri i jedan i drugi samo gledali da ne izgube. Uopšte fudbal nam je na dnu. Od malih nogu igrače uče da se odmah rešavaju lopte, da trče ko muve bez glava i ništa više. Niko ne sme da stane na loptu , da uradi nešto konkretno, da napravi nekakvu prevagu. Za koju godinu igrt ćemo najtanji fudbal u Evropi, a sve zbog loših stručnjaka, menadžera i kojekakvih mešetara. A publika i huligani su posebna priča.Jadno .

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17