• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.03.2020

19:11

(VIDEO) ŠAKOTU MENJA MLAĐI STRUČNJAK? Trener Zvezde poručio: Biću najsrećniji ako se to desi!

Crvena zvezda

(VIDEO) ŠAKOTU MENJA MLAĐI STRUČNJAK? Trener Zvezde poručio: Biću najsrećniji ako se to desi!

Podeli vest

Trener Crvene zvezde Dragan Šakota pred meč sa Fenerbahčeom ove srede upitan je da li će na njegovo mesto doći mlađi trener, a iskusni stručnjak dao je zaninmljiv odgovor

Iskusni stručnjak osvrnuo se na pisanje pojedinih medija da mu Zvezde već traži zamenu te da je trener FMP-a Vlada Jovanović već pikiran kao rešenje.

NIJE MI BILO LAKO DA GLEDAM MEČ U BASKONIJI! Šakota nakon pobede o fudbalu, bekovima, problemu sa venama...

Prvi put čujem informaciju, ali sa druge strane biću najsrećniji da na moje mesto dođe mlad i perspektivan trener - odgovorio Šakota.

On se osvrnuo na meč sa Cedevita Olimpijom koji je bio veoma bitan za Zvezdu i borbu za plej-of.

Foto: Starsportphoto

Bila je bitna utakmica, postoje još dve bitne, treba da budemo fokusirani da ne bude kalkulacija - objasnio je on i dodao da ne razmišlja o rivalu za plej-of i da li će to biti Partizan ili Budućnost. Kalkulacija nema, hoćemo da pobedimo sve do kraja, da ne misle da biramo. Ako pobedimo sve bićemo treći, pa će sama pozicija da odredi protivnika - kaže trener Zvezde.

Crveno-bele u sredu očekuje meč protiv Fenerbahčea kog su već pobedili ove sezone u Beogradu.

Kao što znate dolazi opet dupla nedelja, Fenerbahče pa Makabi, to je program svaka dva dana i sigurno da nije lako kada igramo sa ekipama koje imaju aspiraciju za visok plasman. Imamo prošlogodišnjeg pobednika regularnog dela sezone Fenerbahče, ne znam zašto su ušli u lošu sezonu, gledao sam sve njihove utakmice, tehnički rečeno imaju sve.

- Imaju isti stil godinama, dobre igrače i nadaju se visokom plasmanu, iako im je trenutno daleko. Sa ulaskom u plej-of sve im je otvoreno. Ekipa je za mene jedan od favorita za visok plasman - kaže Šakota.

PRATITE NAS I NA YOUTUBE KANALU




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan

pre 4 godine

Šakota odlazi, lošijeg trenera Zveza nije imala odavno, idi u Crnu Goru tamo ćeš da uspiješ.

slavoljub

pre 4 godine

Za srpsku kosarku ce najbolje biti da Partizan osvoji ABA ligu i sledece godine igra evro ligu. Zvezda se ove godine pokazala kao nedorasla da igra na dva fronta. Potpuno je razzocarala navijace. Ide iz poraza u poraz i svojim navijacima ne pruza nikakvo zadovoljstvo sem kuknjave pre i posle odigranih utakmica. Navijac treba da plati kartu i slusa sve moguce izgovore. Zvezdi je potreban trener kao sto je Trinkijeri.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija