• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.03.2020

17:29

DA LI JE TO PERPEROGLU NAJAVIO ODLAZAK IZ ZVEZDE? Nakon njegovih reči, "delije" će se zabrinuti!

Crvena zvezda

DA LI JE TO PERPEROGLU NAJAVIO ODLAZAK IZ ZVEZDE? Nakon njegovih reči, "delije" će se zabrinuti!

Podeli vest

Košarkaš Crvene zvezde i jedan od ljubimaca navijača Stratos Perperoglu brzo je prirastao za srce svima koji bodre crveno-bele, ali ako je suditi po njegovim rečima, neće još dugo nositi dres šampiona Srbije

 

Stratos je gostovao u podkastu "Krosover" gde je pričao o zanimljivim periodima svoje karijere, ali i života. Krenulo je od toga da je njegov otac bio vojnik, pa je zbog toga cela porodica ispaštala.

- Znao sam da je bilo mnogo žrtvovanja u mojoj porodici. Saznao sam da moji roditelji nisu razgovarali oko godinu dana i da je postojao veliki sukob u kući. Naučio sam međutim da budem disciplinovan. Tata je bio u vojsci i načio sam od njega koliko je važna radna etika i koliko je važno slušati instrukcije. Nikada nisam bio talenat o kom su svi pričali, ali hteo sam da radim i da slušam trenere - rekao je Perperoglu.

Foto: Starsportphoto

Mnogi i znaju da je 2011. godine Grk imao problem sa trombom u nozi, te da mu je karijera bila ugrožena.

- Doktori nisu imali odogovor. Nisam znao u kom pravcu će sve to ići. Vera mi je pomogla u teškim trenucima, ali nisi imun na osećanja i na nesigurnost. Tada sam shvatio da košarka neće trajati zauvek - rekao je Perperoglu.

Ipak, došao je bio momenat da Perperoglu napusti Grčku.

- Imao sam 30 godina, znao sam da neću imati drugu priliku da vidim kako košarka izgleda van Grčke. Tamo postoji veliki pritisak, posebno za domaće igrače. Okusio sam to. Želeo sam da vidim nešto drugačije, drugačije iskustvo.

Foto: Starsportphoto

Međutim, možda će se navijači Zvezde zabrinuti, ali Stratos ima želju da uskoro ponovo zaigra u domovini i tamo okonča karijeru. S obzirom da u avgustu puni 36 godina, može se pretpostaviti da je tako nešto jako blizu.

- Voleo bih da idem u Grčku da odigram još jednu godinu i da tamo završim karijeru. Ne znam u kom timu, ali dobro bih se osećao ako bi bilo tako i uradiću tako - zaključio je Perperoglu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Priština ubija dijalog!
Politika

Priština ubija dijalog!

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković izjavio je danas da Priština ubija dijalog, kao i da je glavni pregovarač Prištine Besnik Bisljimi u sredu u Briselu odbio da razgovara o svim temama.

03.07.2024

12:27

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija