• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.03.2020

15:21

CRNO-BELI ĆE POBESNETI! Kapiten Zvede bi da se ABA LIGA OVAKO ZAVRŠI!

Crvena zvezda

CRNO-BELI ĆE POBESNETI! Kapiten Zvede bi da se ABA LIGA OVAKO ZAVRŠI!

Podeli vest

Kapiten Crvene zvezde Branko Lazić smatra da je najpoštenije da se aktuelna sezona u ABA ligi poništi

ABA liga prekinuta je zbog pandemije koronavirusa.  Crveno-beli se nalaze na trećoj poziciji, sa koje bi išli u plej-of, Partizan je na prvom, a Budućnost na drugom mestu.

POVODOM NOVONASTALE SITUACIJE! Oglasila se ABA liga!

ZVEZDA SE ZAHVALILA ZVEZDAŠIMA I PORUČILA: Život, zdravlje i bezbednost su najvažniji, a sport je u drugom planu!



I dok je KK Partizan stava da ukoliko se sezona ne nastavi da bi trebalo da bude proglašen za šampiona, a KK Crvena zvezda želi da se to odluči isključivo na terenu, Lazić ima svoje mišljenje na tu temu.

- Tu se sada otvara pitanje kako to uraditi. Da li po sadašnjem plasmanu ili da se ova godina poništi, to ne znam i nije moje. Znam da će neko reći da ovo pričam zato što smo mi na trećem mestu, ali i da sam na prvom, mislim da je najpoštenije da se ovo poništi. Pa, da kad sve ovo prođe, od septembra krenemo od nule, da vidimo šta i kako. Ponavljam, ne kažem to zato što smo treći. I da smo mi trenutno prvi, isto bih razmišljao - rekao je Lazić za "Žurnal".

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Boris Nikolic

pre 4 godine

I ko bi onda igrao evro ligu na jesen?

Hahahhahaaaa

pre 4 godine

Pa ovaj je stvarno jad od čoveka. Sramoti i sebe i klub u kome igra. Pa nema veze za klub oni su prodali i ime i obraz al nije to sad bitno. FMP2 valjda se tako sad zovu jedva su stigli do te treće pozicije na tabeli i oni bi da pričaju o pobedniku ABA lige!!! Lazić je jedan jad, prosek od košarkaša i ništa više.

mrgud

pre 4 godine

A tebi da dodele pehar-da ga više ne kradeš!

Sale70

pre 4 godine

Da u kosarkaskoj statistici postoji indeks u ozbiljnom povredjivanju protivnickih igraca ovaj bi bio MVP svih vremena i takmicenja.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17