• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.04.2020

22:10

ZVEZDO, GDE SU NAŠE PARE? Superligaš traži novac od crveno-belih!

Crvena zvezda

ZVEZDO, GDE SU NAŠE PARE? Superligaš traži novac od crveno-belih!

Podeli vest

Fudbalski klub Crvena zvezda nalazi se u problemu nakon što je ekipa Napretka iz Kruševca upitala gde su 400.000 evra za transfer dva fudbalera

U medijima su se pojavile informacije da Zvezda duguje kruševačkom Napretku za transfere Vukanovića u Vulića.

ZVEZDA ĆE NAVIJATI ZA MARSEJ! Crveno-beli imaju 500.000 RAZLOGA da bodre francuskog velikana!

– Tačno je da nam Zvezda duguje još uvek za ta dva transfera. Očekujemo da isplate u najkraćem roku, pošto su nama ta sredstva neophodna za dalje funkcionisanje kluba. U toku je rekonstrukcija stadiona i deo novca treba da ode na to - potvrdio je je direktor Napretka Vladimir Arsić za "MaxBet sport".

 Zvezda nam duguje zbirno oko 400.000 evra za Vukanovića i Vulića. Mi smo suviše mali klub i svaki dinar nam mnogo znači. Zato se nadamo da će Zvezda što pre da izvrši obaveze - zaključuje Arsić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ano

pre 4 godine

Dakle još jedan kandidat za ispadanje! Pa jeste li vi normalni da od zvezde tražite da vam vrati dug?!

milunka

pre 4 godine

Pa oni nikom ništa ne plaćaju.Može im se!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija