• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.04.2020

21:15

(FOTO) ZA PRIMER! U Zvezdi vlada prava porodična ATMOSFERA tokom pandemije!

Crvena zvezda

(FOTO) ZA PRIMER! U Zvezdi vlada prava porodična ATMOSFERA tokom pandemije!

Podeli vest

Trener omladinskog sastava Fudbalskog kluba Crvena zvezda Slavoljub Đorđević je za klupsku televiziju govorio o aktuelnoj situaiji, te o odnosu igrača u taboru ekipe

Govorio je šef stručnog štaba mladih Zvezdinih bisera i o tome koliko je čvrst njihov međusobni odnos i koliko se to zajedništvo ogleda i u ovoj situaciji.

(FOTO) MOJ SAN JE DRES CRVENE ZVEZDE! Nekadašnji saigrač Samjuela Etoa obožava huk sa Marakane!

– Brzo smo uspeli da se adaptiramo na novonastalu situaciju. Napravili smo plan i program i svakodnevno imam konferencijske pozive sa po šest igrača u grupi gde razmenjujemo iskustva u vezi treninga, sporta, porodice i čitave situacije. Tu sam na raspolaganju i uvek ukoliko im zatreba neki savet. Deca su na visokom nivou, vrlo profesionalno su pristupili svim obavezama i mogu da kažem da sam ponosan na njih. Poštuju ono što im kažemo i mi iz kluba, kao i sve savete stručnjaka i lekara. Najvažnije je da ostanu zdravi, ne samo oni, već i njihove porodice – ističe Đorđević.

Foto: Starsportphoto

Otkrio je Đorđević i kako sada izgledaju treninzi njegovih izabranika.

– Morali smo da utvrdimo sa igračima neke osnovne stvari, kao što su to da li žive u kući ili stanu, da li imaju u blizini neki teren, kakvi su im uslovi za rad i slično.  Na konto toga je kondicioni trener Igor Delibašić napravio plan kako bi ostali u dobroj fizičkoj spremi. Što se rada sa loptom tiče, napravili smo neke vežbe koje zahtevaju dosta improvizacije. Igrači rade na tehnici, prijemu, vođenju lopte, driblinzima, preciznosti i tako dalje. Sve zavisi od toga šta ko najviše treba da unapredi. Bitno je samo da se dečaci ne izlažu virusu, ali se trudimo i da im olakšamo ovaj period što je više moguće.

– Mi smo izgradili porodični odnos i to se vidi u ovakvim trenucima. Uvek sam insistirao da ne budu tim, već mnogo više od toga – porodica. Zato mi je drago što ovaj period ne utiče na njih tako da se manje čuju, već održavaju kontakt, analiziraju svoje utakmice i drže se zajedno. Kad sam ja bio omladinac, mene je zahvatilo bombardovanje, tako da otprilike znam kako im je. Izuzetno psihološki teška situacija, ali morate da je prihvatite i ne smete da se predate. U sportu se teško gradi, a veoma lako ruši i samo oni najuporniji i najdisciplinovaniji će uspeti. Zato insistiram da ležu na vreme kako bi ujutru mogli da istreniraju, da imaju normalne obroke i da ostanu u što boljoj formi za povratak na teren. 

Fenomenalna sezona je iza omladinaca crveno-belih, a Đorđević željno iščekuje povratak na teren.

– Ponosan sam na njih. Tri godine smo zajedno, selektirao sam ih i to je bio mukotrpan rad koji je ove godine naplaćen sjajnim rezultatima, pre svega u Evropi. Oni su i prethodnih godina sve osvajali, ali sada su se dokazali na međunarodnom nivou i pokazali da ih čeka sjajna budućnost u seniorskom fudbalu. Naravno da željno iščekujem povratak na teren, ali je najvažnije da svi ostanemo zdravi – podvlači Đorđević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija