• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.04.2020

09:55

"DELIJE" ĆE GA SADA POŠTOVATI JOŠ VIŠE! Degenek zbog Zvezde odbio preko 11.000.000 evra!

Crvena zvezda

"DELIJE" ĆE GA SADA POŠTOVATI JOŠ VIŠE! Degenek zbog Zvezde odbio preko 11.000.000 evra!

Podeli vest

Strašan potez Miloša Degeneka... Zbog Crvene zvezde odbio je veliki novac iz Kine

- Postigao sam dosta u fudbalu, ali nema zadovoljavanja. Imam još mnogo ambicija i ciljeva, želim da ostvarim lepe stvari i kao sportista i kao porodičan čovek. Preponosan sam i presećan da sam imao hrabrosti i mogućnost da odbijem 3.200.000 evra godišnje u Kini, da bih se vratio u Zvezdu - rekao je Degenek za "Žurnal".

Nastavio je u istom ritmu. Tada je bio fudbaler Al Hilala.

Nalazio sam se na pripremama u Austriji, bio u sobi sa Đovinkom, kad je na stolu bio troipogodišnji ugovor u Kini, sa 3.200.000 evra po sezoni. To je prihod od 10.000.000 evra (ipak 11.200.000, ako je već ugovor glasio na tri i po sezone, op. au), novac koji ne rešava samo moj život, nego buduće dece, pa i njihove dece. Retko ko bi odbio takvu ponudu, znam da se pojedincima činilo da nisam pametan. Prelomio sam da se vratim u Zvezdu, jer mi je šest meseci bilo prelepo, ostalo je stvari koje nisam dovršio.

Degenek se nada da će slaviti titulu.

- Opet sam tu, ali kao da mi Bog ne dozvoljavam da završim prvenstvo na pravi način. Prošle godine sam stigao na proslavu titule kao fudbaler Al Hilala, sad ova muka sa virosom korona. Nadam se da će sve brzo da se unormali. Presudila je velika želja da se vratim kući, budem sa najmilijima. Srećan sam što je tako i ne žalim za bilo čim. Ponovo smo došli do Lige šampiona, prvi smo u ligi - zaključio je on.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija