• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.04.2020

17:53

"DELIJE" ČEKAJU NJEGOV POVRATAK! Radonjić jednom izjavom raspalio meštu navijačima Zvezde!

Crvena zvezda

"DELIJE" ČEKAJU NJEGOV POVRATAK! Radonjić jednom izjavom raspalio meštu navijačima Zvezde!

Podeli vest

Nema navijača Crvene zvezde koji ne bi ponovo na klubu košarkaškog tima voleo da vidi Dejana Radonjića

Mnogi očekuju i nadaju se njegovom povratku na Mali Kalemegdan. 

- Rekao sam još i januaru da bi bilo prirodno da se to desi. U ovom trenutku kada je sezona prekinuta i kada imamo zdravstveni momenat koji je najbitniji, mislim da nije adekvatno pričati o tome. I ranije sam govorio o tome da su moja osećanja prema Crvenoj zvezdi poznata i jasna. Znam stav navijača. Moj stav prema njima takođe je sasvim jasan i tu nema ničeg nepoznatog - kazao je za Sport klub Dejan Radonjić.

HRVATI PIŠU: Zvezda je NOVI-STARI EVROLIGAŠ?

EVROLIGA ODGOVORILA ZVEZDI: VIDEĆEMO SE PONOVO! "Delije" likuju, "grobari" će biti besni od muke!

 

Prisetio se vremena koje je proveo na Malom Kalemegdanu.

- Radi se o periodu od četiri godine u Evroligi. Bilo je različitih sezona sa sistemima takmičenjima koji nisu isti. Prvih godina smo imali jedan sistem, da bi on u poslednjoj sezoni bio promenjen. U prvoj sezoni smo posle prvih deset duela otišli u Evrokup, a sledeće godine smo bili u Top 16, da bismo naredne igrali četvrtfinale Evrolige protiv CSKA, a onda smo ušli u novi sistem od 30 mečeva, nije ih moguće porediti - rekao je nekadašnji trener Zvezde i dodao:

Foto: Starsportphoto©

 

-  Ne treba ocenjivati sve ukupno, već praviti analizu od sezone do sezone jer objektivno postoje razlike. U nekim sezonama je bilo više utakmica, u nekim manje. Takođe, ABA liga je bila u drugačijem sistemu sa manje mečeva, pa se i to promenilo. U poslednjoj sezoni smo imali polufinale u toku Evrolige, ili finale dan, dva posle Evrolige. Nije adekvatno napraviti analizu čitavog period, već raditi to postepeno, od sezone do sezone -  istakao je Radonjić.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

HRVATI PIŠU: Zvezda je NOVI-STARI EVROLIGAŠ?
Košarka

HRVATI PIŠU: Zvezda je NOVI-STARI EVROLIGAŠ?

Velika polemika vodi se oko nastavka takmičenja u Evroligi, a ovog četvrtka iz Hrvatske stiže najava da bi ukoliko se sezona u najjačoj evropskoj ligi obustavi, Crvena zvezda bi postala novi/stari učesnik

23.04.2020

17:32

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija