• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.04.2020

22:55

GAVRIĆ I NIKOLIĆ PRED ODLASKOM, ALI ZVEZDA IMA ODGOVOR! Još jedan biser iz omladinske škole SPREMAN ZA PRVI TIM!

Crvena zvezda

GAVRIĆ I NIKOLIĆ PRED ODLASKOM, ALI ZVEZDA IMA ODGOVOR! Još jedan biser iz omladinske škole SPREMAN ZA PRVI TIM!

Podeli vest

Jedan od najzapaženijih fudbalera omladinskog tima Crvene zvezde ove sezone bio je vihorni Andrija Radulović. Momak odlične tehnike i još boljeg šuta, punio je odeljke golova i asistencija i vrlo često bio tas na vagi u korist tima Slavoljuba Đorđevića, kako na domaćoj sceni, tako i na međunarodnom nivou

Ukoliko, kako je najavio sportski direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić, ekipu sa Marakane napuste mladi Željko Gavrić, Veljko Nikolić i Njegoš Petrović, crveno-beli će zamene ponovo potražiti u omladinskoj školi, a prvi u redu da zaigra za prvi tim je mladi ofanzivni vezista Andrija Radulović.

ZVEZDA VEĆ SPREMA DVA POJAČANJA! Dvojica vezista spremni da zaigraju za crveno-bele!

Prezadovoljan sam dosadašnjim delom sezone. Trud koji sam uložio u vredan rad na pripremama i tokom čitave sezone se isplaćivao kroz moje dobre utakmice i veoma sam srećan zbog toga - započeo je razgovor za klupski sajt Radulović.

Momak koji je u dosadašnjem delu sezone postigao 11 pogodaka i zabeležio osam asistencija likuje i zbog zapaženih rezultata koje su omladinci Zvezde ove sezone postigli.

Foto: FK Crvena zvezda

Naši timski rezultati su dobro ispraćeni u javnosti i radujem se zbog toga. Svi su upoznati da smo u Ligi šampiona ostvarili uspeh i nadigravali se sa ekipama kao što su Bajern, Totenhem i Olimpijakos. Možda je ostao malo gorak ukus zbog načina na koji smo završili takmičenje, ali mi smo snažna celina i ne može da nas poremeti ni tako nešto. Uz to smo i pokazali da imamo šta da ponudimo i seniorskom timu Crvene zvezde.

Govorio je Radulović i o razlici između Omladinske lige Srbije i Lige šampiona za mlade.

U domaćem prvenstvu sve ide prema našim očekivanjima, ali ne treba potcenjivački govoriti o tome. Sve ekipe u Srbiji protiv nas imaju dodatnu motivaciju i žele posebno da se dokažu protiv Zvezde, te da nam otkinu bodove, što se videlo i u poslednjoj utakmici protiv Vojvodine kad smo remizirali. Za sad nemamo poraz, nadam se da će tako i ostati, ali je činjenica da smo za sve ekipe izazov. Ipak, teško je porediti sve to sa Evropom. Imali smo priliku da vidimo u kojim uslovima rade omladinci ekipa sa kojima smo igrali u Ligi šampiona. To su vrhunski uslovi za razvoj fudbalera.

Foto: FK Crvena zvezda

Sedamnaestogodišnji fudbaler vreme Vanrednog stanja provodi u Arilju.

Planirao sam da odem u Kotor, to mi je rodno mesto, ali nisam stigao, tako da sam kod prijatelja u Arilju. Vreme provodim trenirajući. Imam sve uslove  ovde, tako da to nije problem. Pored toga, volim da igram “FIFA-u” ili da odgledam neki film.

Za kraj, govorio je Radulović o svojim snovima.

Od kada sam došao iz Crne Gore u Beograd, za mene samo postoji jedna želja i jedan san - da zaigram za prvi tim Crvene zvezde. Svakodnevno razmišljam o tome i to mi je najveća motivacija da radim na sebi. Mislim da sam blizu ostvarenja tog sna i jedva čekam da istrčim pred punu Marakanu - uz osmeh će omladinski reprezentativac Srbije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija