• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.05.2020

13:05

(FOTO) DOKAZ VREDNIJI OD SVEGA! Zvezdina zastavica na zidu Majkla Džordana!

Crvena zvezda

(FOTO) DOKAZ VREDNIJI OD SVEGA! Zvezdina zastavica na zidu Majkla Džordana!

Podeli vest

Najbiolji košarkaš svih vremena Majkl Džordan obeležio je jednu epohu ovog sporta i zauvek ušao u istoriji kao najdominatniji igrač kojeg je planeta videla

Zastavica Crvene zvezde na zidu studenske sobe legendarnog Majkla Džordana zaintrigirala je monoge navijače u našoj zemlji, a evo kako je ona tu i završila!

(FOTO) STANKOVIĆ VODIO TRENING ZVEZDE PO GRUPAMA! Mašinerija kreće polako da radi!

Foto: printscreen Twitter

Tekst potpisa

Naime, 20. oktobra 1983. na meču između Zvezde i Severne Karoline u Solunu Džordanu je uručen ovaj suvenir...

Jedan od aktera te utakmice Zufer Avdija misli da je možda baš on dao Majklu zastavicu.

- Džordan je tada za nas bio samo jedan od dobrih američkih košarkaša iz te ekipe, ništa više. Jedan od NCAA igrača i to je to. Da smo znali šta će da postane, svi bismo potrčali da mu damo zastavicu. Iskreno, ne znam ko mu je dao, možda sam to bio i ja... Ne mogu da tvrdim sa sigurnošću. Evo kako ćemo: Ako Karadžić nije, ako Radović nije, ako Kovačević i Bogosavljev nisu...neka bude da sam mu je ja dao! Naravno, ako se moji bivši saigrači ne ljute - rekao je Avdija.

Zvezda je tada poražena sa 105:104, a odlučujući poen za Severnu Karolinu postigao je upravo "Leteći Majk".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija