• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.05.2020

00:15

(FOTO) KAKVA PROZIVKA MARKUSA VILIJAMSA! Bivši Zvezdin plej ODGOVORIO ABA ligi!

Crvena zvezda

(FOTO) KAKVA PROZIVKA MARKUSA VILIJAMSA! Bivši Zvezdin plej ODGOVORIO ABA ligi!

Podeli vest

ABA liga objavila je na Tviteru sliku, na kojoj se nalaze Nikola Ivanović i Nikola Vučević sa jedne i Markus Vilijams i Boban Marjanović sa druge strane. Pitanje je, ko bi pobedio u duelu 2 na 2, a bivši plej crveno-belih imao je spreman odgovor

Navijači glasanju lajkovima i ritvitovima, a na ovu temu se oglasio i Markus Vilijams.

OGLASIO SE NEBOJŠA ČOVIĆ! Prvi čovek crveno-belih kao i uvek bez dlake na jeziku!

- Ko će da me čuva? Lak izbor- prokomentarisao je Vilijams.

Vilijams i Marjanović bili su sjajan tandem u crveno-belom dresu u sezoni 2014/2015 kada su osvojili trofej ABA lige, nacionalnog prvenstva i Kupa Srbije!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija