• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.05.2020

16:48

KINESKI STRUČNJACI POMOGLI SRBIJI PA PORUČILI: Obožavamo Zvezdu!

Crvena zvezda

KINESKI STRUČNJACI POMOGLI SRBIJI PA PORUČILI: Obožavamo Zvezdu!

Podeli vest

Kineski medicinski stručnjaci koji su pružili veliku pomoć i podršku Srbiji u borbi protiv korona virusa posetili su danas stadion “Rajko Mitić”. Tokom obilaska najvećeg sportskog muzeja u regionu oduševili su crveno-bele koliko poznaju i vole Zvezdu, ana Marakani su im se simbolično, klupskim poklonima, odužili za svu stručnost, napor i zalaganje koje su iskazali prema Srbiji u borbi sa pandemijom

Posle posete ruskog združenog odreda, stadion Crvene zvezde posetili su i kineski medicinski stručnjaci, koji su pružili značajan doprinos u borbi protiv korona virusa. Gosti iz Kine stigli su u Srbiju na samom početku širenja zaraze i svojim znanjem i stečenim iskustvom, kao i medicinskom pomoći doprineli da Srbija suzbije širenje nevidljivog neprijatelja.

UEFA DONELA LOŠE VESTI! Put do elite neće biti lagan i kratak za našeg šampiona!

Kineska delegacija sa oduševljenjem je ispratila priču o najvećim uspesima i trofejima koje je Crvena zvezda osvojila. “Čelični prijatelji” zadivili su sve znanjem o Zvezdi, i istakli da svi pamte 29. maj 1991. kada je Crvene zvezda osvojila najveći trofej u istoriji. Jedno ime posebno je obradovalo tim iz Kine, koji je sa radošću govorio o petoj Zvezdinoj zvezdi, Draganu Stojkoviću Piksiju, ali i Dušku Tošiću nekadašnjem igraču crveno-belih.

Foto: FK Crvena zvezda

Predsednik šampion Srbije Svetozar Mijailović prisetio se brojnih poseta kineskih delegacija i zahvalio na pomoći u ovako teškim trenucima. Kineski prijatelji izrazili su želju da se u narednom periodu izgradi saradnja Crvene zvezde i njihovog lokalnog kluba, kao i da bi u budućnosti sa radošću organizivali prijateljske utakmice sa najvećim klubom iz Srbije.

Član kineskog medicinskog tima i veliki navijač Crvene zvezde Ći Sui Long oduševio je sve prisutne znanjem koje poseduje o istoriji Crvene zvezde.

- Ogromna mi je čast što sam imao priliku da posetim stadion “Rajko Mitić” i najveći klub u istočnoj Evropi. Ljubav prema Crvenoj zvezdi probudila se još davne 1991. godine kada sam uživao u igri najbolje generacije u istoriji crveno-belih. Veoma sam srećan što sam i u ovako teškom trenutku uspeo da posetim ovaj fenomenalan stadion i siguran sam da ću se u budućnosti vratiti i sa porodicom uživati u nekoj od utakmica Crvene zvezde - istakao je Long.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija