• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.05.2020

23:35

JOŠ JEDNA POBEDA I TITULA! Vulić poručio: Hoćemo duplu krunu!

Crvena zvezda

JOŠ JEDNA POBEDA I TITULA! Vulić poručio: Hoćemo duplu krunu!

Podeli vest

Miloš Vulić nije skidao osmeh sa lica posle današnjeg treninga na kom su se izabranici Dejana Stankovića nadmetali na dva gola, kako bi meč protiv omladinaca Crvene zvezde dočekali što spremniji

Vulić, bez obzira na to što je utakmica koja je na programu u subotu od 10.30 časova prijateljska, ističe da će je naši prvotimci shvatiti takmičarski. 

- Baš zanimljiv trening. Prija nam kad igramo fudbal i kad smo u kontaktu sa loptom. Zaista pravo osveženje posle dva meseca. Iza nas je nedelja napornog rada, uglavnom smo bili fokusirani na snagu, kako bi fizički bili što spremniji za nastavak šampionata. Danas smo igrali na dva gola, a sutra nas čeka ta utakmica protiv omladinaca, za koju verujem da će biti kvalitetna provera za obe strane - počinje Vulić.

ŽIVOT NAM ZAVISI OD ZVEZDE, BUKVALNO! Dramatična situacija u Napretku!

STANKOVIĆ PRESEKAO! Navijači Zvezde ovo nisu očekivali: Evo ko će predvoditi napad naredne sezone!

 

Sutrašnja utakmica, u kojoj će snage odmeriti prvotimci Crvene zvezde sa našim juniorima, biće prijateljska u svakom smislu te reči.

- Oni su željni fudbala koliko i mi. Imamo posle dužeg vremena priliku da odigramo utakmicu, shvatićemo je takmičarski, iako je vrlo prijateljska. Našim talentima bih poručio da uđu opušteno u meč, jer samo tako mogu da pokažu sav kvalitet koji poseduju. Nadam se da će sutra svi uživati u dobrom fudbalu.

Foto: Starsportphoto

 

Osvrnuo se Vulić i na ono neizbežno - osvajanje duple krune.

- To nam je cilj. Baš zato i sutrašnju utakmicu moramo ozbiljno da shvatimo kako bi što pre ušli u takmičarski ritam. Treba nam još jedna pobeda da matematički obezbedimo titulu, a onda ćemo sve misli da usmerimo na Kup. Hoćemo duplu krunu i nadam se da ćemo uspeti da je osvojimo - podvlači momak rođen 1996. godine.

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17