• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.05.2020

12:07

ZVEZDA DESETKOVANA! Samo jedan stranac, crveno-beli ulaze u "Pionir"!

Crvena zvezda

ZVEZDA DESETKOVANA! Samo jedan stranac, crveno-beli ulaze u "Pionir"!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde od ponedeljka će nastaviti sa treninzima u hali "Aleksandar Nikolić" u Beogradu, saopštio je klub

Za naš seniorski tim sada sledi naredni korak i selidba u halu "Aleksandar Nikolić", gde će se održavati treninzi od ponedeljka, ali gužve na našim otvorenim terenima neće nedostajati jer će od ponedeljka na tri terena trenirati sve mlađe selekcije KK Crvena zvezda počev od pionira - stoji u saopštenju kluba sa Malog Kalemegdana.

Crveno-beli su u prethodnih sedam dana obavili prvu osnovnu fazu priprema za eventualni povratak na teren, pošto su obavili sve neophodne testove, uključujući i testiranje na virus Covid-19.

DELIJE U TRANSU, ZVEZDA VRAĆA DVOJICU KOŠARKAŠA! Čović najavio povratak miljenika navijača, pa progovorio o Dejanu Radonjiću!

REALNO JE DA ZVEZDA IGRA EVROPU! Čović poslao poruku rivalima!


Tokom šest dana treninga na otvorenim terenima na Malom Kalemegdanu posle dvomesečne pauze, akcenat je stavljen na postepeno uvođenje igrača u trening nakon pauze koja je za profesionalne sportiste bila izuzetno duga.

Stručni štab na čelu s Draganom Šakotom okupio je sve domaće igrače koji su pod ugovorom sa KK Crvena zvezda, kao i jednog stranog igrača Majkla Odža.

Na prozivci su bili kapiten Branko Lazić, Ognjen Dobrić, Vladimir Štimac, Dejan Davidovac, Marko Jagodić Kuridža, Boriša Simanić, Nemanja Nenadić, Nikola Jovanović, Marko Pavićević i Lazar Vasić.

(VIDEO) "DELIJE" U EKSTAZI! Zvezdo, da li za NJEGA IMA MESTA u ekipi?

EVROLIGA ODGOVORILA ZVEZDI: VIDEĆEMO SE PONOVO! "Delije" likuju, "grobari" će biti besni od muke!



- Svi momci su odradili u prethodnim danima sve što je od njih tražio stručni štab i u ovoj fazi povratka na teren, na prvom mestu kondicioni trener crveno-belih profesor Aleksandar Lukman. Osnovni cilj je ispunjen, ekipa se vratila na teren i počela da vraća snagu, ali i po prvi put posle 11. marta "osetila" koševe. Povratak u našu kuću i na mesto gde je stvarana košarka na ovim prostorima bez obzira na činjenicu da se dogodio u vanrednim okolnostima, predstavljao je jedinstvenu priliku da se mnogi vrate u prošlost i podsete kako je to bilo pre više decenija kada su se na terenima KK Crvena zvezda igrale i prvenstvene utakmice - navodi se u saopštenju crveno-belih.
 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

HRVATI PIŠU: Zvezda je NOVI-STARI EVROLIGAŠ?
Košarka

HRVATI PIŠU: Zvezda je NOVI-STARI EVROLIGAŠ?

Velika polemika vodi se oko nastavka takmičenja u Evroligi, a ovog četvrtka iz Hrvatske stiže najava da bi ukoliko se sezona u najjačoj evropskoj ligi obustavi, Crvena zvezda bi postala novi/stari učesnik

23.04.2020

17:32

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija