• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.05.2020

07:15

POJAČANJA ILI PROBLEMI ZA ZVEZDU? Vraćaju se čak ŠESTORICA "zaboravljenih" na Marakanu!

Crvena zvezda

POJAČANJA ILI PROBLEMI ZA ZVEZDU? Vraćaju se čak ŠESTORICA "zaboravljenih" na Marakanu!

Podeli vest

Titula je već pred vratima Marakane, ali ozbiljne glavobolje čekaju trenera Crvene zvezde Dejana Stankovića ovog leta

 

Fudbaleri Crvene zvezde nalaze se na svega dva boda od osvajanja 31. titule u istoriji kluba. To su, svakako, lepe vesti za navijače, kao i sve u Ljutice Bogdana. Međutim, ovog leta dosta problema čeka odgovorne u crveno-belom taboru, a rezultati nisu jedan od njih...

"VEČITI" NEĆE PAMTITI NASTAVAK SUPERLIGE PO LEPOM! Zvezda i Partizan plaćaju VIŠEMILIONSKE KAZNE!

Reč je, naravno, o igračkom kadru crveno-belih koji je već sada "prenatrpan", a Dejan Stanković sigurno nije baš preterano srećan činjenicom da se uskoro na Marakanu vraćaju još šestorica fudbalera, od kojih su neki stigli za ozbiljan novac, a postali veliki promašaji Zvezde.

Naime, 30. juna ističe pozajmica Dejanu Melegu, Eriku Jirki, Nikoli Vasiljeviću, Milanu Jevtoviću, Stefanu Hajdinu i na kraju zaboravljenom Dejanu Vidiću.

Foto: Starsportphoto

Od ukupno šestorice igrača, samo dvojica se mogu nadati minutima na Marakani, ali je i to jako upitno. Govorimo o Eriku Jirki koji je zaigrao možda i najbolji fudbal u karijeri kada je zimus otišao u Poljsku, tačnijie u Gornjik, ali ga je pauza zbog koronavirusa omela da pokaže sve svoje kvalitete.

Možda je to upalilo neku lampicu na Marakani da se pozabave talentovanim Slovakom koji je 2018. godine stigao u Zvezdu iz Trnave za gotovo 500.000 evra. Postojala je opcija da Poljaci otkupe njegov ugovor, ali se to neće dogoditi. Loše vesti za Jirku jesu te da je na njegovo mesto sada "uskočio" mladi Željko Gavrić, pa je pitanje šta će se desiti sa njim.

Foto: Starsportphoto

Što se Melega tiče, on je gotovo na izlaznim vratima. Tokom pozajmice u Radničkom iz Niša, upisao je pet asistencija što sigurno nije dovoljno impresioniralo odgovorne u Zvezdi pa bi nekadašnji đak Ajaksove škole mogao da napusti Srbiju godinu dana pre isteka ugovora.

- Nismo imali kontakt sa klubovima, gde imamo igrače na pozajmicama. Prolećna sezona je praktično samo počela, onda je usledila pauza. Videćemo u narednom periodu šta će biti - rekao je sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela.

Foto: Starsportphoto

Slično će najverovatnije proći i Stefan Hajdin koji je skoro godinu dana proveo na Voždovcu. Pitanje je da li bi mogao da dobije šansu kod Dejana Stankovića koji traži zamenu Milanu Rodiću. Nije isključeno da će nekadašnji igrač Spartaka trenirati sa Zvezdom i pokušati da se nametne.

Još jedan od onih koji bi mogli da dobiju šansu jeste Milan Jevtović, ali i njega muči Zvezdino "forsiranje mlađih snaga" pa bi nakon pozajmice u APOEL-u, koji neće da otkupi njegov ugovor za 400.000 evra, verovatno jedini scenario bio da čistih papira napusti Beograd.

Foto: Starsportphoto

Preostala dvojica fudbalera koji se vraćaju u Ljutice Bogdana jesu golman Dejan Vidić i Nikola Vasiljević, koji je stigao iz Radnika kao podrška Milanu Borjanu, a nakon što je Zoran Popović već potpisao ugovor sa Levskim iz Sofije, mladi čuvar mreže mogao bi da dobije priliku da skuplja minute na Marakani.

Mnogi su već zaboravili Dejana Vidića koji je kao najbolji strelac trećeg ranga srpskog fudbala stigao iz Zlatibora u Zvezdu, ali je bilo jasno da ga čekaju pozajmice, a kako se do sada nije dokazao u Zemunu i Napretku, varovatno ga čeka još jedan "izlet".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marko

pre 3 godine

Od jirke napravis levog beka i dobijes beka koji je brz i koji moze bezbroj puta da se ponavlja

POSLE PIKSIJA I SAVIĆEVIĆA - ON JE NAJBOLJI KOG SAM VIDEO! Božović oduševljen vezistom koji je DIZAO MARAKANU NA NOGE!
Crvena zvezda

POSLE PIKSIJA I SAVIĆEVIĆA - ON JE NAJBOLJI KOG SAM VIDEO! Božović oduševljen vezistom koji je DIZAO MARAKANU NA NOGE!

Kada god se pomene njegovo ime, gde god da se pojavi, zvezdaši ga pozdrave gromkim aplauzom. Nekadašnji šef stručnog štaba Crvene zvezde Miodrag Grof Božović posle dužeg vremena ponovo je govorio o svom. Crnogorski strateg ne krije da je Zvezda jedan od najvećih klubova koje je trenirao, kao i da je srećan što sada na klupi vidi Dejana Stankovića

22.05.2020

18:31

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17