• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.05.2020

14:32

ZVEZDA PODIŽE LESTVICU! Terzić posle titule govorio o regionalnoj ligi, novom stadionu, napadu na Ligu šampiona...

Crvena zvezda

ZVEZDA PODIŽE LESTVICU! Terzić posle titule govorio o regionalnoj ligi, novom stadionu, napadu na Ligu šampiona...

Podeli vest

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić nije krio zadovoljstvom povodom osvajanja nove, 31. titule prvaka države

Takođe, Terzić je istakao da je nova titula plod dobrog rada u Crvenoj zvezdi, kao i da veruje da će u godinama koje dolaze Zvezda biti još dominantnija.

Želim da čestitam 31. šampionsku titulu svim igračima, članovima sadašnjeg kao i članovima bivšeg stručnog štaba, svim zaposlenima, članovima rukovodstva, naravno i našim navijačima širom sveta. Ovo je četvrta titula u poslednjih pet godina i potvrda dobrog rada u Crvenoj zvezdi. Nastavljamo dominaciju i verujem da će tako biti i u godinama koje su pred nama. Znamo put kojim smo krenuli i držaćemo se tog pravca – naglasio je Terzić za sjat kluba.

(VIDEO) ATOMSKO POJAČANJE NA "MARAKANI"! Stiže Brazilac, Zvezda RADI PUNOM PAROM!

BORJAN POSLAO JAKU PORUKU NAVIJAČIMA! Vreme je DA ONA stigne na "Marakanu"!

 

Generalni direktor kluba ne krije da se Zvezda neće zadovoljavati postojećim uspesima, već će iz godine u godinu podizati lestvicu. 

- Crvena zvezda je veliki klub, sa velikim očekivanjima i velikim obavezama. Nemamo mnogo vremena za slavlje. Danas je novi radni dan, sutra nastavak i tako u beskrajnom nizu. Čekaju nas kup utakmice, šampionskoj tituli želimo da dodamo i Kup Srbije, a onda nam slede nove kvalifikacije za Ligu šampiona. Kada vodite takvu instituciju kao što je Crvena zvezda, ne smete se zadovoljavati postojećim uspesima. Morate stalno podizati lestvicu, imati nove snove, imati viziju i razmišljati dugoročno.

Foto: Starsportphoto

 

 

Terzić ističe da naš klub konstantno mora da bude usmeren ka budućnosti. 

- Treba planirati kako da Crvena zvezda bude bolja i uspešnija iz godine u godinu, kako da uhvati korak sa bogatim evropskim klubovima. Zato i razmišljamo o regionalnoj ligi, o novom stadionu, o novoj modernoj Crvenoj zvezdi. Slavnu prošlost ostavljamo navijačima, mi moramo živeti u budućnosti – zaključio je generalni direktor šampiona Srbije.

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Doca

pre 3 godine

Novi stadion ? STRAŠNO. Vratite prvo dugove. Dosta sa procentima od promašenih i propalih stranih igrača.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17