• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.06.2020

22:20

RAZOČARAO DELIJE! Mrkela o potencijalnim pojačanjima: Nije REALNO!

Crvena zvezda

RAZOČARAO DELIJE! Mrkela o potencijalnim pojačanjima: Nije REALNO!

Podeli vest

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela, istakao da tzv. pojačanja crveno-belih u prestojećem letnjem prelaznom roku, Slobodan Tedić i Brazilac Brandao, nisu realne opcije u ovom momentu

Mrkela je u intervjuu za "Arenu sport" govorio o planovima Zvezde kada je transfer politika u pitanju.

OGLASILI SE IZ LJUTICE BOGDANA! Zvezda izdala važno saopštenje!

O potencijalnim novajlijama Mrkela ima jasan stav:

- Ima mnogo igrača koji se pominju u medijima i koje uopšte nismo ni pratili i koji nisu u opticaju da dođu. Većina natpisa ne odgovara istini. Brandao? To ime mi ništa ne znači. Tedić? Nije realno! Da se razumemo, Tedić je odličan igrač i voleo bih da ga vidim u Zvezdi, ali on je igrač Mančester Sitija i ta priča je nerealna.

Foto: Starsportphoto

- Pojačanje se dovode u skladu sa željama trenera i potencijalnim odlascima. Razgovarao sam sa Stankovićem o mogućim pojačanjima. Imamo neku sliku, ali ćemo u narednom periodu znati kako će sve to izgledati. Igrači koji su na skeneru Zvezde su najbolji igrači iz lige. Ti igrači u poslednjoj godini su doneli Zvezdi fantastiče stvari. Tu mislim na Alesku Vukanovića koji je dao gol Jang Bojsu i Partizanu. Tu je i Vulić... Jedan od prioriteta Zvezde jesu igrači iz naše lige- rekao je Mrkela.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59