• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.06.2020

13:12

TERZIĆU, REAGUJ! Hoće ga Barsa, ali on NAVIJA ZA ZVEZDU, prati je po Evropi!

Crvena zvezda

TERZIĆU, REAGUJ! Hoće ga Barsa, ali on NAVIJA ZA ZVEZDU, prati je po Evropi!

Podeli vest

Supertalentovani mladi fudbaler Herte 18-godišnji Lazar Samardžić veliki je navijač Crvene zvezde

Samardžić je na 16 utakmica za omladince Herte postigao 14 golova i zabeležio još devet asistencija, dok je podjednako efikasan u kadetskom timu za koji je na 40 mečeva postigao isto toliko golova. Nije to promaklo velikim timovima, pa je na meti Barselone, Juventusa, Milan...

Samardžići vuku korene iz Tupkovića, sela pored Živinica. Lazarov deda Vujadin je sedamdesetih godina prošlog veka otišao u Nemačku, gde se rodio i Mladen. Otac i sin nađu razlog da posete Srbiju.

(FOTO) NIJE GRUJIĆ JEDINI SRBIN U HERTI! Debitovao momak od koga se mnogo očekuje!

NA METI JE BARSELONE, EVROPA PRIČA O NJEMU! Mega talenat trenutno ne razmišlja o dresu Srbije!

 

- Veliki smo navijači Crvene zvezde, što se kaže sa oca prešlo na sina. Gledali smo crveno-bele na gostovanjima Liverpulu i Arsenalu. U Beogradu smo gledali meč protiv Krasnodara. Atmosfere kakva je na stadionu "Rajko Mitić“ nema stadionima u Nemačkoj. Ne znam da li Lazar sanja Zvezdin dres, to će te njega pitati kad postane punoletan i bude mogao da daje izjave – rekao je Mladen Samardžić, otac talentovanog prvotimca Herte Lazara Samardžića.

Lazar Samardžić može da igra na nekoliko pozicija u veznom redu, a najviše mu odgovara pozicija ofanzivnog veznog igrača. Samardžić sa Hertom ugovor veže do 2024. godine.

Fudbalski savez Srbije je svojevremeno kontaktirao fudbalera i njegovog oca Mladena Samardžića kako bi obukao dres "orlova". Ali, usledio je poziv Nemačke, prvo za kadete, kasnije i za omladince. Kako kaže, za sada ne razmišlja o dresu Srbije.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija