• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.06.2020

13:33

UŽELEO SAM SE "MARAKANE"! Dule Savić nestrpljiv: Zvezdaši, vidimo se u subotu!

Crvena zvezda

UŽELEO SAM SE "MARAKANE"! Dule Savić nestrpljiv: Zvezdaši, vidimo se u subotu!

Podeli vest

Proslavljeni golgeter i čovek koji je utišao London - Dušan Savić raduje se činjenici da će meč između Crvene zvezde i Radnika biti odigran uz prisustvo publike i očekuje što više navijača koji će doći da pozdrave šampione Srbije za sezonu 2019/20.


- Uželeo sam se Marakane. Neobično je da skoro tri meseca nisam bio na stadionu. Ipak, situacija je takva na globalnom nivou i morali smo svi da je stoički prihvatimo. Sada, kada je to praktično iza nas, možemo da se u potpunosti posvetimo svakodnevnim životnim obavezama, a za mene je to svakako Crvena zvezda. Tako da, zvezdaši vidimo se u subotu - počinje čuveni Dule Savić.

SUPERLIGA! Zvezda SLAVI TITULU, Partizan u Subotici!

PALA JE ODLUKA, ON PRVI NAPUŠTA MARAKANU! Zvezda se nadala MILIONIMA, a sada...


 
Savić ističe da mu je nedostajalo sve vezano za Crvenu zvezdu. 
 
- Nedostajao mi je fudbal i jedva čekam utakmicu protiv Radnika. Nadam se popunjenim tribinama, sjajnoj atmosferi i gromoglasnom aplauzu za naše šampione. Stvarno mi je nedostajala Crvena zvezda u pravom obliku njenog značenja, tako da u subotu dolazim na stadion da pružim podršku timu. 

Foto: Instagram/crvenazvezdafk

 


 
Crvena zvezda je trijumfom protiv Rada od 5:0 obezbedila šampionsku titulu, što za Savića nije iznenađenje.
 
- Dejan Stanković radi sjajan posao. Crvena zvezda ima dobar sistem i sve to funkcioniše ubedljivo. Titula je zasluženo osvojena. Činjenica je da igramo kvalitetan fudbal i da smo od prvog kola demonstrirali dominaciju u Srbiji. Drago mi je što mladi igrači sve više nalaze svoje mesto u timu i pokazuju da mogu da doprinesu poboljšanju kvaliteta našeg kluba. Ne sumnjam u to da ćemo uspeti da osvojimo i Kup Srbije, čime bi se na pravi način zaokružila sjajna sezona - podvlači Savić.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Moralni sunovrat Evropske unije!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Moralni sunovrat Evropske unije!

EU se osramotila kao nikada do sada! Parlamentarna skupština Saveta Evrope (SE), usvojila je preporuku za prijem lažne države Kosovo u SE. Za je glasalo 131 od 171 prisutnog člana PS SE, 29 protiv, 11 uzdržano. EU je pogazila sve norme koje se tiču ljudskih prava, prvi put u istoriji Saveta Evrope, primajući entitet koji nije država, u kome se decenijama gaze sva ljudska prava 100.000 Srba.

16.04.2024

21:40

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država
Politika

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je večeras, nakon što je u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evropa (PSSE) usvojena preporuka da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope, da je danas dan srama u PSSE, budući da je prvi put u istoriji, kako je istakao, preporučeno članstvo nečega što nije država, i koje pritom ne ispunjava osnovne uslove u domenu ljudskih prava i sloboda.

16.04.2024

20:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija