• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.06.2020

19:40

STAMENI DEFANZIVAC ODUŠEVIO DELIJE! Na putu do SNA stoji još ovo!

Crvena zvezda

STAMENI DEFANZIVAC ODUŠEVIO DELIJE! Na putu do SNA stoji još ovo!

Podeli vest

Fudbaler Crvene zvezde Srđan Babić rekao je danas da je cilj ekipe "dupla kruna" i da je na njoj da ih ispuni, što podrazumeva pobedu u predstojećoj utakmici sa Partizanom

Zvezda će u sredu od 20.00 gostovati Partizanu u polufinalu Kupa Srbije u fudbalu. Babić je u dobroj formi pošto je dao tri gola na prethodne četiri utakmice.

200. OKRŠAJ LJUTIH RIVALA! Tradicija uz Zvezdu, crveno-beli uspešniji u KUP DUELIMA!

- Postavili smo ciljeve pred nas koje želimo da ispunimo, tako da ne prihvatamo umor. Derbi je svetinja, znamo koliko je ta utakmica važna za navijače. Naš cilj je da osvojimo duplu krunu, a Partizan je ekipa koja se nalazi na putu do toga- rekao je Babić za sajt kluba.

Foto: Starsportphoto

- Za nas defanzivce su prekidi ključni što se tiče napada. Srećan sam zbog golova, oni su stimulans da nastavim da radim još više. Uvek je lepo upisati se u strelce. Čitavoj ekipi znači kada štoperi postižu golove i kada tim ima i tu opciju više u napadu. Mnogo pažnje se na treninzima posvećuje tom segmentu igre, tako da ćemo se potruditi da nastavljamo da sve ono što radimo u pripremama meča, radimo i kada izađemo na teren- kazao je Babić.

Istakao je da je srećan zbog povratka navijača na stadione.

- Uživanje je bilo igrati pred njima protiv Radnika. Navijači su naš 12. igrač i to stvarno nije floskula, već se to oseti. Nema lepšeg osećaja od onog kad istrčiš na teren i vidiš pun stadion. Meni mnogo znače, voleo bih da ih bude što više u svakoj sledećoj utakmici- naveo je Babić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija