• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.06.2020

22:25

(VIDEO) STANKOVIĆ NA IVICI SUZA: Žao mi je...

Crvena zvezda

(VIDEO) STANKOVIĆ NA IVICI SUZA: Žao mi je...

Podeli vest

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je da mu je žao zbog današnjeg poraza od Partizana i eliminacije u polufinalu Kupa Srbije u fudbalu


- Derbi nosi svoje... Tvrda, neizvesna do samog kraja utakmica, koja se odlučila na sitnice, pogrešan pas... Idemo dalje. Pošteno smo radili, pošteno se spremali. Cilj je bila dupla kruna. Moj posao je da idem dalje zajedno sa momcima. Imamo svoj cilj, program. Žao mi je, mnogo mi je žao što nismo prošli u finale. Biće analize - rekao je Stanković za Arenu.

(VIDEO) DELIJE NAPALE STOJKOVIĆA! Navijači Zvezde bakljama gađali golmana Partizana!

Zvezda je poražena od Partizana sa 1:0 i eliminisana je u polufinalu Kupa Srbije.

Foto: Starsportphoto

Stanković je čestitao svojim igračima na borbi, a Partizanu na pobedi i prolasku u finale.

- Derbi nosi nešto svoje. Kad se izgubi, onda su odigrali loše. Ja preuzimam krivicu na sebe. Boli kad izgubiš derbi. Jak udarac. Žao mi je što nismo izgledali onako kako smo radili. Nismo dali gol ne znam ni ja koliko derbija.Boli me i zbog naših navijača. 

- Napravili smo dosta individualnih grešaka koje nisam očekivao. Za dublju analizu je jesu li ovo limiti ekipe. Činjenica je da smo ispali iz Kupa i boli dosta.

Foto: Starsportphoto

Presudan momenat derbija?

- Kad neko pobedi uvek je u pravu i sa igrom i postavkom i svime... ja sad da ulazim u dublju analizu, možda se napravila prevaga 50 dugih lopti na Sadika... Bilo je greškica iz kojih je Partizan dao gol. Natho fenomenalan igrač. Njegoš Petrović je iradio osličan posao, a onda jedna lopta kod Natha u gol. Ne bih zamerio mojim igračima žar, borbu, odnos prema dresu.

Suđenje?

- Sve je bilo korektno. Derbi odlučile aitnice. Ne bih više sad ništa vruće glave. Pričaćemo narednih dana.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
dosta foliranja

pre 3 godine

naredjeno vam da izgubite... sram vas bilo...

Penzioner

pre 3 godine

Italijanska frajla....na ivici suza ???? Cuti bre, doveli te da "se ucis", koji si ti strucnjak ??? Zali Boze, one mlade igrace Zvezde na terenu, koji se trude...iskreno i srcano !!! Koji bre Boaci...istrosena "pritka za paradajz" !!!!

Gobelja krilo

pre 3 godine

Bruko jedna gde ti je Gobeljic kod primljenog gola,na 70 metara od gola ,u njihovoj polovini,Degenek sam desno,ovaj ga izvoza,Petrovic ne prati Natka i gol.A dva puta se vraca lopta Borjanu on ispucava i primamo gol.Tako mamlaz Miloje igro,tako ti.Veze nemas ,batali ti brale nije to za tebe.

Gidrs

pre 3 godine

Играчки кадар осим Борјана и Бена је нула. Боже па зар не може бар да се направи тест интелигенције на уласку у Звезду? Или тест храбрости, срчаности, људскости...образа, части? Некада су наши играчи гинули као ови њихови вечерас. Брукате Најдоског, Белодедић, Дулета, Џају...ако немају срце и мозак марш из Звезде.

LM

pre 3 godine

Stankovicu mars iz zvezde zar si ovako pripremio tim za utakmicu a sa tobom i celo rukovodstvo zvezde nikad vas vise necu gledati dok neodete svi neznaloice iz zvezde

Sima

pre 3 godine

E moj deki niti ti imas pojima kao trener,a ni tvoji puleni nisu sastavili dve cestite lopte.za vas je Sadik izmislio fudbal.sram vas bilo Magarci

Borac R SRPSKE

pre 3 godine

VELIKI PROBLEM ZA DEKIJA JE TAJ STO NEMA U STRUCNOM STABU NEKOGA ISKUSNIJEG TRENERA. IMA ONOG DJECKA MILOJEVICA NIKAD NIKO ZA NJEGA NIJE CUO. DRUGI JE PRICA ZA SEBE PA TAJ MILOSEVIC JE BRUKA I SRAMOTA ZVEZDE. NISTA DEKI NIJE KRIV NEGO IGRACI KOJIMA JE DAO POVJERENJE. SADA JE SE VIDJELO DA IVANIC JOVANCIC TOMANE VUKADINOVIC PAVKOV BOACI MOGU PAKOVAT KOFERE.OTERALI STE BOLJE A OSTAVILI SKART.

Borac R SRPSKE

pre 3 godine

Pogledajte ko su mu pomovcnici pa to je bruka za veliku zvezdu.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija