• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.06.2020

18:21 >> 18:17

(VIDEO) ZVEZDA SE JOŠ NIJE OPORAVILA OD DERBIJA! Crveno-beli poraženi u Senti, TSC igra ozbiljan fudbal!

Crvena zvezda

(VIDEO) ZVEZDA SE JOŠ NIJE OPORAVILA OD DERBIJA! Crveno-beli poraženi u Senti, TSC igra ozbiljan fudbal!

Podeli vest

Fudbaleri TSC-a pobedili su Crvenu zvezdu u 29. kolu Superlige Srbije u Senti sa 2:1. Sjajni tim iz Bačke Topole odličnom igrom najavio je da bi naredne sezone možda mogao da pripreti i pomrsi konce večitima u borbi za titulu

Ni nakon 34 utakmice TSC nije izgubio u Senti. Neosvojivu tvrđavu nije uspeo da sruši ni šampion Srbije Crvena zvezda. Loša igra crveno-belih, a odlična raspoloženog tima koji čak originalno ni ne igra u Senti (stadion u Bačkoj Topoli se renovira) napravila je sjajan rezultat.

Nakon što su obezbedili kvalifikacije za Ligu Evrope, lepše vesti navijači TSC-a nisu mogli ni da sanjaju, a njihovi ljubimci su im servirali pobedu protiv šampiona države.

Foto: printscreen/TV Arena

Neprepoznatljiva igra crveno-belih tokom većeg dela utakmice koštala ih je tek drugog poraza u sezoni. Očigledno da Dejan Stanković još uvek nije uspeo da podigne ekipu nakon poraza u derbiju ove srede.

Dobra igra domaćih najavila je ono što će se desiti u 12. minutu. Centirao je Đuro Zec, a Varga postavio glavu i pogodio mrežu Milana Borjana. Samo šest minuta trebalo je TSC-u da udvostruči prednost, a to je učinio Lukić koji je imao sreće da lopta na putu do gola pogodi Vukanovića i prevari golmana Zvezde.

Foto: Starsportphoto

Bilo je jasno da je težak zadatak pred gostima iz Beograda. Napadi su se ređali na obe strane, a u glavnim ulogama bili su Filipović i Borjan. Konačan rezultat postavio je Nemanja Milunović koji se odlično snašao u petercu domaćih i iskoristio asistenciju Radulovića i matirao rivala.

Crveno-beli će poslednji meč u sezoni odigrati 20. juna na Marakani protiv Proletera za kada su "delije" najavile proslavu titule i rođendana.

Golove sa utakmice pogledajte u nastavku.

TSC - CRVENA ZVEZDA 2:1 (2:0)

Varga u 12. minutu, Lukić u 18. minutu za TSC - Milunović u 78. minutu za Zvezdu

Stadion: Gradski stadion u Senti, Sudija: Nenad Minaković

TSC: Filipović - Varga, Antonić, Babić, Grabež - Tomanović, Tumbasević - Đurić (od 55. Duronjić), Lukić (od 71. Skopljak), Zec (od 92. Galić) - Silađi (od 92. Ponjević).

CRVENA ZVEZDA: Borjan - Degenek (od 65. Milunović) , Pankov, Babić, Gajić (od 65. Degenek)- Gavrić (od 65. Simić), Jovičić, Nikolić (od 71. Radulović) , Ivanić (od 65. Vulić) - Vukanović, Tomane.

KRAJ!

90+2. minut - Dve promene u redovima domaćih, Silađi i Zec idu van igre, a šansu su dobili Galić i Ponjević.

90. minut - Još šest minuta nadoknade u Senti!

78. minut - GOOOOOL! Radulović je centrirao, a Milunović primio loptu u petercu i poslao je u mrežu!

71. minut - Druga promena kod domaćih. Umesto strelca drugog gola Lukića u igri Skopljak. Stanković je izvršio poslednju izmenu i na teren poslao Radulovića koji menja Nikolića.

70. minut - Simić je pretio, ali brani Filipović.

65. minut - Stanković pravi čak četiri promene. U igri su Vulić, Simić, Gobeljić i Milunović, dok van terena idu Ivanić, Gajić, Degenek i Gavrić.

55. minut - Prva promena kod domaćih. Đurić ide van terena, a u igri je Duronjić.

52. minut - Sada Zec preti! Odlična prilika za TSC, ali siguran Borjan!

50. minut - Kakva šansa za Veljka Nikolića! Našao se sam na nekih 10 metara od gola, ali je promašio gol!

46. minut - Počelo je drugo poluvreme!

 

 

POLUVREME!

45+2. minut - Degenek je bio najviši u skoku nakon kornera, ali ponovo Filipović odličan.

45. minut - Imamo još dva minuta nadoknade.

44. minut - Odličan udarac Ivanića, ali lopta ide preko gola koji brani Filipović.

43. minut - Silađi je pretio! Odličan udarac napadača domaćih, ali brani Borjan!

27. minut - Zvezda je bila jako blizu! Gajić je naleteo na odbijenu loptu, bio je savladan Filipovoć , ali je Grabež intervenisao na gol liniji i spasao svoj gol.

19. minut - Prečka! Umalo da se Vukanović iskupi, ali samo okvir gola.

18. minut - GOOOOOOL! KAKVO IZNENAĐENJE U SENTI! Lukić je šutirao iz slobodno udarca, a lopta zakačila Vukanovića i završila u mreži! 2:0!

12. minut - GOOOOOOL! VODI TSC! Varga kruniše sjajnu akciju i dovodi svoj tim do prednosti!

7. minut - Novi pokušaj domaćih, sada je Tomanović šutirao sa nekih 25 metara. Lopta ide daleko od gola.

5. minut - Prva šansa na meču za ekipu TSC-a. Lukić je pretio, ali siguran Borjan.

16.30 - Utakmica je upravo počela!

15.55 - Iako je najavljen, Seku Sanogo nije na klupi za rezervne igrače Crvene zvezde. Zanimljivo, Mateo Garsija nije na putovao u Sentu, kao ni mladi Konatar. Na klupi za rezervne igrače u gostujućem timu tu su Popović, Vulić, Milunović, Petrović, Simić, Radulović i Gobeljić. Sa druge strane tu su Jorgić, Skopljak, Galić, Ponjević, Mitrović, Duronjić, Balaž.

15.50 - Dobar dan i dobrodošli na blog našeg portala posvećen meču 29. kola Superlige Srbije između TSC-a iz Bačke Topole i Crvene zvezde. Uz informer.rs pratite uživo dešavanja iz Sente.

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marko

pre 3 godine

Sve ce to sudija da nadoknadi u drugom poluvremenu. Nema zime.

Sumadinac

pre 3 godine

Nema sta nas fudbal je karastrofa neznam sa kojim timom ce Zvezda u ligu sanpiona . Sve ovo treba kazniti gori su od matoraca bez energije bez zara bez tehnike jednostavno jedna velika nula ,poskidati im plate za svaku losu partiju pa neka onda vide kud ce .

Perica

pre 3 godine

Cekam da Stankovic, "pusti suzu" na konferenciji za stampu....i da veoma emotivno "primi" novi poraz svojih pulena !!!! Tako to biva kad dovedu u Zvezdu "italijnsku starletu" , strucnjaka svetski poznatog, a vika' se DEJAN STANKOVIC !!!!! Trazi "frajla" 2 miliona evra za nove igrace, a ne zna "siroma" ni sa ovima sta ce i kako ce !!! Za plakanje, zaista...

Amater

pre 3 godine

BRAVO DEKI, SASTAVIO SI TIM DA BRUKAS CRVENU ZVEZDU A REKAO SI DA SI NAUCIO NESTO NAKON DERBIJA.OVO STO SI NAUCIO JE SAMO JEDNA VELIKA SRAMOTA I POD HITNO DAJ OSTAVKU JER TI SE NEMOZES NOSITI SA TERETOM KOJA ZVEZDA ZELI A DA SE UCIS PREKO NJE MNOGO BI BILO.

Borac R SRPSKE

pre 3 godine

GOSPODO IZ ZVEZDE OTERALI STE IGRACE KOJIM NIJE PRUZENA SANSA A DRZITE IVANICA VUKANOVICA TOMANEA JOVANCICA RODICA I DRUGE NEZNALICE. ZA NJIIH EBISILIO JE BIO IGRAC. NIKAD VISE KANGE DONALDA LE TALEKA VUJADINA RADONJE. OVO SU GLUMCI. ZAO MI DEKIJA STO CE GA POTROSITI. BRUKA I SRAMOTA. DEKI RESAVAJ ILI IDI DA SE NE KRIJU IZA TEBE.

Izbori 2024

Vesti

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Tempirana bomba u srcu Evrope, sat otkucava! Brojke su neumoljive i sve su alarmantnije - može li stari kontinet preživeti?!
Sami su to tražili

Tempirana bomba u srcu Evrope, sat otkucava! Brojke su neumoljive i sve su alarmantnije - može li stari kontinet preživeti?!

Demokratija je u Evropi zamišljena kao osnovna vrednost koju podržava šira javnost širom kontinenta. Istovremeno, a talas ekstremne desnice, čiji se vrhunac očekuje tokom evropskih izbora u junu, smatra se samo prolaznom političkom pojavom. I dalje se veruje da će evropska demokratija opstati - iako zvuči utešno, to nije sasvim tačno, piše Politiko .

21.05.2024

19:30

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija