• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.06.2020

18:50

POSLE PARTIZANA I ZVEZDA SE POJAČAVA IZ SLOVENIJE? Crveno-beli naciljali vezistu Maribora?

Crvena zvezda

POSLE PARTIZANA I ZVEZDA SE POJAČAVA IZ SLOVENIJE? Crveno-beli naciljali vezistu Maribora?

Podeli vest

Fudbalski klub Crvena zvezda pronašao je novu metu u letnjem preleznom roku, a u pitanju je potencijalni reprezentativac Rumunije i igrač Maribora Aleksadru Kretu

Naime, crveno-beli su naciljali fudbalera Maribora i potencijalnog reprezentativca Rumunije kom nude 400.000 evra po sezoni, pišu Rumuni.

LOŠE VESTI ZA ZVEZDU IZ UEFA! Crveno-beli će igrati kvalifikacije za Ligu šampiona KAO NIKADA DO SADA!

Aleksandru Kretu je srpskoj fudbalskoj javnosti poznat jer je svojevremeno bio na listi želja Partizana. Bilo je to u januaru 2018. godine, kada je klub iz Humske 1 tražio zamenu za Evertona Luiza. Tada su se koplja lomila između Saše Zdjelara i Kretua, a izbor je pao na nekadašnjeg vezistu Olimpijakosa.

Foto: Reuters

Kretu je u to vreme nastupao za Olimpiju, ali je nedugo pošto su pregovori sa Partizanom propali napravio hrabar potez i Ljubljanu zamenio Mariborom, najvećim protivnikom u Sloveniji, u transferu vrednom 100.000 evra.

Kretu je ove sezone odigrao 27 utakmica u svim takmičenjima, od toga pet u kvalifikacijama za Ligu šampiona i čak postigao jedan gol, jedini ove sezone, uz tri asistencije. Karijeru je započeo u Jašiju, a posle šest godina školovanja otišao je u Sloveniju, iako se dovodio u vezu sa Steauom. Dobrim partijama u dresu Maribora čak je privukao pažnju selektora Rumunije Mirela Radoija. Kretu je imao iskustva u mlađim reprezentativnim kategorijama Rumunije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija