• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.06.2020

07:33

ZVEZDA NEMA PARA ZA NJEGA! Stankovićev sin zarađuje 300.000 evra godišnje, daleko je od "Marakane"!

Crvena zvezda

ZVEZDA NEMA PARA ZA NJEGA! Stankovićev sin zarađuje 300.000 evra godišnje, daleko je od "Marakane"!

Podeli vest

Dejan Stanković svestan je da bi njegov naslednik lakše mogao da se nametne u Zvezdi nego u Interu, čiji je sad član * Čelnici kluba nisu sigurni da je to dobra ideja

Deki Stanković hoće svog sina u Zvezdi! Trener crveno-belih namerava da dovede golmana Intera Filipa Stankovića na "Marakanu" jer je svestan da će njegov naslednik lakše uspeti da se izbori za mesto prvotimca u beogradskom klubu nego među "nero-azurima"!

Bez demantija

Mogu samo da kažem da je Filip Stanković talentovan mladi fudbaler
Mitar Mrkela, sportski direktor Zvezde


Filip Stanković nastupa za omladince Intera, a imao je priliku da sedi na klupi u utakmicama prvog tima kad se prvi golman Samir Handanović povredio.

Nije demantovao

U izjavi za Informer, sportski direktor Zvezde Mitar Mrkela hvali mladog čuvara mreže, ali ne precizira hoće li ga dovesti ovog leta.

- Mogu samo da kažem da je Filip Stanković talentovan mladi fudbaler. O tome ko će doći, a ko neće u Crvenu zvezdu nikad nisam pričao, pa tako ne bih ni sad - poručuje Mrkela.

Ništa rečitiji nije ni Dejan Stanković, mada ni on ne demantuje mogućnost da sopstvenog sina dovede na "Marakanu".

ZVEZDA BEZ DVA IGRAČA PROTIV RADA! Stanković: Zna se kome ide ova titula!

STANKOVIĆU POTREBNO 2.000.000 EVRA! Trener Zvezde napravio spisak, NJIH ŽELI U EKIPI!

 

 

Dobio novi ugovor sa Interom

 

Golman Filip Stanković trebalo bi narednih dana da potpiše novi ugovor sa Interom do 2024. godine, objavili su italijanski mediji. To znači da "nero-azuri" računaju na njega na duže staze. On je ove sezone u omladinskom timu Intera branio na 18 utakmica i primio 20 golova. Takođe, pet puta je branio za mlađe selekcije Srbije i nije primio gol.

- Mrkela je već odgovorio na pitanje o Filipovom dolasku u Zvezdu. Ne bih ništa dodao - ističe Stanković.

Prema našim saznanjima, u klubu postoji izvestan otpor dolasku Filipa Stankovića. Čelnici kluba moraju da obezbede novac za funkcionisanje i neophodna pojačanja, a dovođenje golmana svakako nije prioritet, jer je Milan Borjan i dalje prvi čuvar mreže. Pored toga, pitanje je čime bi Zvezda platila obeštećenje za Filipa. Pozajmica takođe nije idealno rešenje, jer je generalni direktor Zvezdan Terzić u više navrata govorio da ne želi da razigrava tuđe igrače.

- Dejan je upravi u jednom trenutku pomenuo ideju da njegov sin dođe u Zvezdu, ali delovalo je da je odustao od toga. Kupovina golmana sad nije isplativa zato što je Zvezda u finansijskim problemima, a golmana ima. Dovođenje na pozajmicu i razigravanje tuđeg golmana takođe nema previše smisla ako se uzme u obzir da je ideja uprave da razigrava svoje mlade igrače od čije bi prodaje klub trebalo da živi - objašnjava naš izvor.



Problem bi mogla da bude i plata Stankovićevog sina.

Stanković: Prodavaćemo igrače u interesu kluba

 

Igrači Crvene zvezde odlaziće samo u interesu kluba, rekao je trener fudbalera crveno-belih Dejan Stanković za Tanjug.

- Imam grupu sjajnih momaka koji su osvojili titulu i igrali dva puta zaredom Ligu šampiona. Ni na kraj pameti mi nije da pravim neke rezove. Tokom leta igrači će odlaziti samo ako je to u interesu kluba - rekao je Stanković.


- Filip u Interu ima oko platu od oko 300.000 evra godišnje. Primera radi, Zvezdini klinci Veljko Nikolić i Željko Gavrić igraju za 100.000 evra po sezoni. Možda postoji mogućnost da Inter pusti Filipa u Zvezdu na pozajmicu i da nastavi da ga plaća. Njima bi to bilo u interesu samo ukoliko bi Stanković junior bio standardan u prvom timu. Međutim, zna se da je Borjan prvi golman Zvezde, da ima čvrst ugovor. Ne verujem da će on otići negde i ne bi bilo fer izgurati ga sa gola zbog Dekijevog sina - kaže naš sagovornik.

Odluka uskoro

Klupske rukovodioce brine i kako bi navijači reagovali na činjenicu da trener dovodi svog sina u klub. Kako kaže naš izvor, Stanković veruje da bi uspeo da objasni najvatrenijim pristalicama zbog čega se odlučio na takav potez.

- Dejan veruje da je Filip golman koji bi mogao da bude od koristi. Ako bi naišao na negodovanje javnosti, objasnio bi da je on doveo dobrog golmana, a ne svog sina. Dejan ima veliku slobodu u odlučivanju kad je reč o dovođenju pojačanja. O dovođenju Filipa odlučiće u narednih nekoliko dana - naglašava izvor Informera.
 

 

 

 

 

 

Bonus video

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17