• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.06.2020

10:28

NAPADAČ ODBIO ZVEZDU, NI PARE NE POMAŽU! Prijović odgovorio Stankoviću, NE IGRA MU SE U SRBIJI!

Crvena zvezda

NAPADAČ ODBIO ZVEZDU, NI PARE NE POMAŽU! Prijović odgovorio Stankoviću, NE IGRA MU SE U SRBIJI!

Podeli vest

Nadali su se navijači Crvene zvezde da bi Aleksandar Prijović mogao da predvovi napad srpskog šampiona naredne sezone, ali od toga neće biti ništa

Imao je Dejan Stanković veliku želju da dovede kapitalno pojačanje na poziciji špica, ali je kako prenosi Mozzartsport dobio negativan odgovor.

Stanković je čak saopštio Prijoviću da je Crvena zvezda voljna da mu pokrije 40 posto osnovne plate iz Al Itihada, ali ni ta činjenica ništa nije promenila u razmišljanjima snažnog napadača

Član Al Itihada, koji je u odličnim odnosima sa Stankovićem, saopštio je bivšem vezisti Lacija i Intera da u ovom prelaznom roku nema ambiciju da se vraća u Srbiju, navodi pomenuti portal. 

ČISTKA NA "MARAKANI" - SVI IGRAČI SU NA PRODAJU! Zvezda planira detaljnu REKONSTRUKCIJU EKIPE!

STANKOVIĆU POTREBNO 2.000.000 EVRA! Trener Zvezde napravio spisak, NJIH ŽELI U EKIPI!

 

Kako se može čuti Stanković je čak saopštio Prijoviću da je Crvena zvezda voljna da mu pokrije 40 posto osnovne plate iz Al Itihada, ali ni ta činjenica ništa nije promenila u razmišljanjima snažnog napadača.

Inače, Prijović je u fazi raskida ugovora sa Al Itihadom. Pokušava srpski napadač da izvuče što više novca, pošto je jasno da za njega više nema mesta u arapskom klubu. U Al Itihadu se nadaju da će ugovor biti raskinut na štetu našeg reprezentativca, koji je tokom boravka u Srbiji, tokom pandemije, prekršio pravolo o samoizloaciji. 

 

Prijović je pre izvesnog vremena odbio i ponudu Spartaka iz Moskve. Njegova ambicija je da se vrati u PAOK, sa kojim je osvojio titulu šampiona Grčke. 

Što se srpskog šampiona tiče, ponuđen je Zvezdi Argentinca iz Estudijantesa Mateo Retegi. Reč je o igraču Boke Juniors, koji bi došao na Marakanu na jednogodišnju pozajmicu.

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija