• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.06.2020

13:32

STANKOVIĆ NAJAVIO DEBI PROTIV PROLETERA! "Delije" će po prvi put gledati novajliju, Deki pričao i o Gatuzu!

Crvena zvezda

STANKOVIĆ NAJAVIO DEBI PROTIV PROLETERA! "Delije" će po prvi put gledati novajliju, Deki pričao i o Gatuzu!

Podeli vest

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je da je sutrašnji dan lep za taj klub i pozvao je navijače da protiv Proletera pozdrave fudbalere i proslave titulu šampiona Srbije

- Sutra je lep dan za Crvenu zvezdu i za svakog navijača. I onog ko ne bude došao i ko dodje da pozdravi momke koji su osvojili titulu, koji su prošli dug put i zasluženo pokazali da su najbolji u Srbiji. Nadam se da će doći što više ljudi da ih pozdravi - rekao je Stanković na konferenciji za novinare.

UKOLIKO NEKO POKAŽE SIMPTOME... Oglasili se iz Crvene zvezde nakon priče o Vujadinu Saviću i KORONI!

Zvezda će sutra od 19.15 na stadionu "Rajko Mitić" igrati protiv Proletera u poslednjem, 30. kolu Super lige Srbije.


- Ne mogu da kažem da će utakmica biti revijalna. Ali, biće spektakl i mora da se ispoštuje. To će biti dan fešte, proslave. Treba da se uklopimo u spektakl koji nas čeka pre, tokom i posle utakmice - istakao je Stanković.

Foto: Starsportphoto

Još nije odlučio koji će sastav izvesti na teren protiv Proletera. Ponovio je da je titula šampiona Srbije ide klubu, igračima i navijačima.

- Već sam pričao o mojim osećanjima. Ovo je titula igrača i navijača. Osećam je i svojom kao navijač i trener Zvezde. Ne znam koji je to procenat, ali je osećam svojom. Zahvalio sam svima koji su učestvovali u ovoj tituli. Sanogo je dosta radio, igraće sutra.- kazao je trener crveno-belih.

Gosti Crvene zvezde će biti veterani 63. padobranske brigade, kao i igrači malog fudbala.

- Svima koji imaju veze sa sportskim društvom naša vrata su otvorena, kako košarkašima, odbojkašima, streljaštvu... Mi ih raširenih ruku čekamo sve sportiste koje imaju veze sa Zvezdom, i one druge. Tako i sa bivšim fudbalerima Zvezde - rekao je Stanković.

Foto: Starsportphoto

Bivši fudbaler Zvezde Vujadin Savić navodno je pozitivan na korona virus, a bio je u kontaktu sa igračima crveno-belih.

Klub je preko portparola saopštio da nema tu informaciju i da će preduzeti sve neophodne korake, uz reči da "za sada nema promena i da će reagovati odmah ako bude simptoma".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Goran

pre 3 godine

Alal vam titula.Evo kako ljudska malenkost ubija igracku velicinu.

Izbori 2024

Vesti

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod
Politika

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je danas da je jučerašnja sednica SB UN kasnila, zbog toga što je predsednica privremenih prištinskih inistucija Vjosa Osmani uvela na sednicu ljude koji nisu prethodno najavljeni i da je namera tog postupka bila da se Srbi pred međunarodom zajednicom predstave kao zločinački narod i da su odgovorni za navodnih 20.000 silovanja.

23.04.2024

11:56

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija