• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.06.2020

21:14

(VIDEO) ZVEZDA POBEDOM PROSLAVILA TITULU! Usledio je pravi SPEKTAKL! Marakana okupana crveno-belom bojom!

Crvena zvezda

(VIDEO) ZVEZDA POBEDOM PROSLAVILA TITULU! Usledio je pravi SPEKTAKL! Marakana okupana crveno-belom bojom!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su ekipu Proletera u poslednjem 30. kolu Superlige Srbije sa 2:1 i na taj način proslavili 31. titulu šampiona naše zemlje

Proleter je odlično otvorio ovaj duel i poveo već na samom startu duela. Mogli su gosti i do drugog gola, međutim, Borjan je u tim trenucima bio siguran na golu aktuelnog srpskog šampiona. Zvezda je sredinom prvog dela došla do 1:1, da bi u finišu prvog poluvremena Gajić postavio i konačnih 2:1! Do kraja meča gosti su imali nekoliko konkretnih napada, ali nisu uspeli da dođu do gola koji bi im doneo bod na Marakani. Zvezda je rutinski sačuvala prednost i pobedom proslavila novu titulu!

(FOTO) TENK DOBIO DRUŠTVO ISPRED MARAKANE! Delije spremile pravo iznenađenje uoči proslave 31. titule!

Crvena zvezda - Proleter 2:1

(Garsija 18, Gajić 37 - Andrejević 6)

Stadion: Rajko Matić.  Sudija: Marko Ivković.

FK Crvena zvezda: Borjan, Gajić, Jovičić (Sanogo 66), Degenek, Garsija (Radulović 74), Milunović, Nikolić, Rodić, Ben (Ivanić 20), Vukanović (Vulić 74), Pavkov (Tomane 46)

FK Proleter: Petrić, Mitrović, Pejić, Karaklajić (Novaković 68), Mirosavljev, Marjanović, Leandro (Joković 68), Jovanović, Andrejević, Tanasin, Babić (Radinović 46)

KRAJ!

90. minut - Još tri minuta nastavka!

88. minut - Polako kreće slavlje na našem najvećem stadionu!

87. minut - Velika šasna za Zvezdu preko Gajića, ali nije uspeo da glavom sprovede loptu u mrežu Proletera!

83. minut - Sam finiš meča na "Marakani"!

80. minut - Šansu na ovom meču dobio je Seku Sanogo, zimsko pojačanje crveno-belih!

Foto: Starsportphoto

78. minut - Proleter konstanto preti iz kontre, žele da sa "Marakane" odnese makar jedan bod!

70. minut - Zverzda i dalje vodi, sve je spremno za prosalvu nove 31. titule šampiona! 

60. minut - Snažan udarac Milunovića iz daljine ali i neprecizan. Ostaje 2:1 u korist crveno-belih!

55. minut - Opao je tempo u drugom poluvremenu! Zvezda i dalje ima minimalnu prednost!

48. minut - Velika šansa za Tomanea, ali je promašio nešto što se teško promašuje!

POLUVREME!

44. minut - Proleter ponvo preti, a Borjan lovi udarac Marjanovića!

 

 

37. minut - Preokret na Marakani! Gajić pogađa za 2:1!

35. minut - Uzbudjivo je na "Marakani"! Zvezda polako steže obruč oko gola gostiju, međutim fudbaleri Proletera opasno prete iz kontranapada preko danas agilnog Karaklajića!

26. minut - Odlična igra Proletera danas, a novi opasan udarac ka golu Borjana uputio je Andrejević, međutim, lopta odlazi pored desne stative!

19. minut - Pre gola Crvene zvezde El Fardu Ben morao je van igre zbog povrede, a nedugo zatim Jovanović je sa preko 30 metara topovski šutirao, a Borjan je krajnjim naporima zaustavio taj udarac!

 

 

18. minut - Odična akcija crveno-belih koju golom kruniše Mateo Garsija! 1:1! 

15. minut - Gužva u kaznenom prostoru Proletera, ali Milunović ne uspeva da dođe do lopte!

10. minut - odlično je Garsija probio po levoj strani, međutim, bez konkretne završnice!

7. minut - Nova prilika za Proleter, ali siguran Borjan! Dobar prodor Marjanovića po desnoj strani... 

 

 

6. minut - Proleter vodi! Gol Andrejevića nakon odličnog udarca glavom!

4. minut - Početno ispitivanje snaga na obe strane. Proleter preti kontranapadom.

Meč je počeo!

Foto: Starsportphoto

Tekst potpisa

19.00 - Uoči duela na stadion su stigli i pripadnici 63. padobranska elitna jedinica, kao i futsal igrači Crvene zvezde.

17.30 - Sve je spremno za novi spektakl na našem najvećem stadionu! Izabranici Dejana Stankovića će nakon još jedne naporne sezone u svim takmičenjima, kao i u pretodne dve godine i ove sezone prosalviti titulu šampiona naše zemlje. Najvatrenije pristalice crveno-belih priredili su niz iznanenađenja uoči meča sa Proleterom, a samo dan ranije ispred "Marakane" dovežena su i borna kola, čime je tenk dobio društvo pred stadionom Crvene zvezde.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama! (VIDEO)
Live TV

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama! (VIDEO)

Radomir Lazović iz Zeleno-levog fronta najavio je da bi deo opozicije mogao da donese alternativnu deklaraciju posvećenu obeležavanju navodnog genocida u Srebrenici. Lazović je osudio održavanje sednice Skupštine Srbije 11. jula jer je, kako kaže, to dan kada se obeležava sećanje na događaje u Srebrenici, a ne trenutak za usvajanje Svesrpske deklaracije. Na ovu šokantnu najavu reagovao je gost "Info jutra" publicista Darko Zlojutro.

05.07.2024

10:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija