• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.06.2020

22:40

VAŽNA PORUKA ZA SVE DELIJE NAKON PROSLAVLJENE TITULE!

Crvena zvezda

VAŽNA PORUKA ZA SVE DELIJE NAKON PROSLAVLJENE TITULE!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde zajedno sa navijačima proslavili su 31. titulu prvaka, a utiske i impresije posle, do sada neviđenog spektakla na Marakani, preneo je predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Svetozar Mijailović

Publika je sinoć pozdravila dvojicu trenera koji su predvodili ovu ekipu, Vladana Milojevića i Dejana Stankovića.

POBEDNIČKE REČI DEJANA STANKOVIĆA!

- Fantastično! Lepa završnica ovogodišnjeg šampionata i 31. titula u istoriji Crvene zvezde. Kada pogledamo godine starosti, skoro svake druge godine smo se okitili trofejem osvajača prvenstva, nekada Jugoslavije, a sada Srbije. Mislim da je celokupan rezultat ove sezone zaslužio sinoćni spektakl. Čini se da smo ipak na pravi način obeležili titulu i odali zahvalnost ne samo igračima, nego i svim akterima koji su doprineli pobedi i osvajanju šampionata. Možemo reći da je ova sezona završena kao jedna zlatna karika u istoriji Crvene zvezde – naglasio je Mijailović.

- To je Crvena zvezda. Baš u takvim situacijama se pokazuje kontinuitet da svi treneri, igrači ostaju verni svome klubu, jer onaj koji voli ne može se odreći svega u šta je uložio rad, znanje i trud, a pre svega ljubav prema klubu iz kog je potekao.

Foto: Starsportphoto©

Ovo je treći put u istoriji da Crvena zvezda osvaja šampionski pehar treći put zaredom, a Mijailović nije krio da je ponosan na sve aktere.

- To je nešto zbog čega čovek mora biti zahvalan što je u klubu u kom se slave ovako veliki jubileji. Ja se nadam i verujem da će i sledeće sezone biti uspešne u Crvenoj zvezdi. Mada u Zvezdi kada se nešto završi, tada počinje novi izazov i početak. Zvezda od svih nas to traži. Veoma sam ponosan na sve aktere. Nadam se da ćemo i sledeću sezonu završiti sličnim rezultatom koji smo postigli u poslednje tri godine – zaključio je predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija