• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.06.2020

21:40

(VIDEO) OBRADOVIĆ NACILJAO BRUTALNA POJAČANJA! PODRHTAVA Mali Kalemegdan...

Crvena zvezda

(VIDEO) OBRADOVIĆ NACILJAO BRUTALNA POJAČANJA! PODRHTAVA Mali Kalemegdan...

Podeli vest

Novi trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović, već je krenuo sa sklapanjem tima za narednu sezonu

Prema pisanju "Maxbetsporta", Obradović ima dva rešenja na mestu dosadašnjeg plejmejkera Crvene zvezde Lorenca Brauna, koji je blizu odlaska sa Malog Kalemegdana. Kako se navodi, na radaru crveno-belih su Pejton Sivs i Di Bost!

(FOTO) NOVAK IDE NA TEST ZA KORONAVIRUS!

Siva je član Albe, a nekadašnji igrač Detroita i Kazerte i u ovoj sezoni je u Evroligi za Albatrose prosečno postizao 9,3 poena uz 5,2 asistencija po utakmici.

Drugi izbor, ukoliko se ne postigne dogovor sa Sivom, je Di Bost koji ima iskustvo igranja u ABA ligi, a prošle sezone je sarađivao sa Sašom Obradovićem u Monaku.

Za Kneževe je prosečno u Evrokupu postizao 11,2 ponea uz 4,3 asistencije po meču. Di Bost je igrao svojevremeno igrao za Budućnost, a bio je član Žalgirisa i Himkija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija