• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.06.2020

10:37

PRVO POJAČANJE STIGLO U ZVEZDU! Spidi plaćen 250.000 evra!

Crvena zvezda

PRVO POJAČANJE STIGLO U ZVEZDU! Spidi plaćen 250.000 evra!

Podeli vest

Prvo pojačanje stiže u Crvenu zvezdu... Šampion Srbije završio je jedan veliki posao

U Ljutice Bogdana stiže Srđan Spiridonović, krilni igrač koji ima 26 godina. Dolazi iz poljskoj tima Pogon Šćećin gde je proveo prošlu sezonu. Crvena zvezda će platiti otkupnu klauzulu Poljacima u visini od 250 hiljada evra prenosi "Mozzarsport".

Pored srpskog, Spiridonović poseduje i austrijsko državljanstvo. Ponikao je u akademijama Rapida i Austrije iz Beča, za koju je debitovao u prvom timu a sa tom ekipom je postao i prvak Austrije. Preko Italije, Grčke i Poljske dolazi do Crvene zvezde za koju će nastupati u narednim godinama.

Trener Dejan Stanković počeo je da sklapa kockice tima za narednu sezonu, a jasno je da će biti puno odlazaka i dolazaka...

Bonus video:

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!
Politika

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!

Srpska lista saopštila je danas da paljenje automobila radniku opštine Privremenog organa Opštine Leposavić Ivanu Petroviću predstavlja nastavak piromanskih napada na časne Srbe na severu Kosova i Metohije "u režiji poslušnika i miljenika" premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija" na teritoriji opštine Leposavić, koju, kako navode "hoće da pretvore u leglo kriminala svojim nedelima".

18.04.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija