• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.07.2020

13:58

REPREZENTATIVAC U ZVEZDI! Crveno-beli rade punom parom!

Crvena zvezda

REPREZENTATIVAC U ZVEZDI! Crveno-beli rade punom parom!

Podeli vest

Mladi košarkaš Ðorđe Marjanac potpisao je trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, saopštio je klub sa Malog Kalemegdana

Nakon Vudragovića, Topića, Gagića, Gačića, Mišića, novi član našeg kluba je još jedan izuzetno talentovan mladi košarkaš Đorđe Marjanac rođen 2004. godine u Banjaluci, a prethodne sezone nastupao je za ekipu Vizure.

NAVIJAČI SU OVO ČEKALI DA ČUJU! Obradović PROGOVORIO o pojačanjima, strancima, Kaliniću....

(VIDEO) PONOVO U SVOJOJ KUĆI! Obradović poslao poruku navijačima!

 


Član je reprezentacije Srbije do 15 i 16 godina i jedan od najtalentovanijih igrača na poziciji krilnog centra i centra u svom uzrastu.

- Veliki ponos i čast za mene, postao sam član kluba koji je najveći u celom regionu i Srbiji. Ovaj dolazak u Crvenu zvezdu je i potvrda da su svi moji koraci do sada bili dobri, i da sam na pravom putu ka onome što je moj cilj kao i svim momcima koji se nalaze u klubu - a to je da stignem do seniorske konkurencije i prvog tima. Dolazak u Crvenu zvezdu je i veliko zadovoljstvo za mog oca i moje bake, svi su veliki zvezdaši. Znam većinu momaka iz ovog tima, znamo se i iz reprezentacije i sa utakmica koje smo igrali. Preostaje nam da radimo, treniramo i napredujemo - ekao je Marjanac prilikom potpisivanja ugovora, koji će trajati do 2023.godine.

Foto: kkcrvenazvezda.rs

Đorđe Marjanac

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija