• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.07.2020

23:10

LEPA JE AMERIKA, ALI KOD KUĆE JE NAJLEPŠE! Katai oduševio "delije" izjavom!

Crvena zvezda

LEPA JE AMERIKA, ALI KOD KUĆE JE NAJLEPŠE! Katai oduševio "delije" izjavom!

Podeli vest

Povratnik na Marakanu, Aleksandar Katai, rekao je da je najlepše kod kuće u Srbiji

Nema sumnje da navijači od njega očekuju da bude lider tima Dejana Stankovića.

(FOTO) NAVIJAČI ZVEZDE IMAJU SAMO JEDNU PORUKU ZA NJU! Kataijeva supruga dobila LAVINU KOMENTARA!

- Spreman sam na to, znam šta donosi desetka, znam šta me očekuje i iskreno se nadam da ću ispuniti očekivanja – istakao je Katai za Zvezda Kids.

Foto: fkcrvenazvezda

Povremeni reprezentativac Srbije je dodao da mu je bilo lepo u SAD, odakle je morao da ode iz LA Galaksija, pošto je njegova supruga Tea imala rasisitčki ispad na društvenim mrežama.

- Najlepše je kod kuće. Amerika je prelepa zemlja i meni se mnogo sviđa njihov način razmišljanja i život, sve je to jako lepo videti, ali kuća je kuća. Nemaju oni ovo, kad se svi njihovi klubovi zajedno skupe, nemaju ono što ima Zvezda – jasan je Katai.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija