• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.07.2020

20:20

BIĆE PAKLENO! Vulić svestan težine Zvezdinog dresa!

Crvena zvezda

BIĆE PAKLENO! Vulić svestan težine Zvezdinog dresa!

Podeli vest

Formu za predstojeću sezonu, fudbaleri Crvene zvezde bruse na Divčibarama, a veoma zadovoljan treninzima pod komandom Dejana Stankovića i uvodnim delom priprema je Miloš Vulić

Izabranike Dejana Stankovića tokom avgusta očekuje borba na dva fronta - Superliga i kvalifikacije za Ligu šampiona, a Vulić je siguran da ce ekipa spremno docekati sve izazove.

OVAJ ČOVEK JE NEUNIŠTIV! Povratak iz penzije Veslija Snajdera!

- Tek smo krenuli, ali utisak je da su već sad veoma teški treninzi. Ipak, to nam je neophodno kako bismo ispunili sve postavljene zahteve i bili na visokom nivou kada krenu takmičarske utakmice. Dobro smo radili tokom pauze, što je takode veoma bitno. Orni smo za naporan rad - rekao je Vulić za klupski sajt i osvrnuo se na činjenicu da će za razliku od ranijih godina ove pripreme biti odrađene u Srbiji.

- Sviđa mi se promena. Lepo je ovde, uslovi su odlični, hotel, ambijent, zaista je sjajno pripremati se u Srbiji. Teren je skoro postavljen, znači nam što smo mi praktično prvi koji imaju prilike da treniraju na njemu. Zanimljivo je da smo u prethodnim danima imali praktično dva godišnja doba, ali lično mi više odgovara kada je malo hladnije vreme.

Foto: Starsportphoto

 - Uvek su velika očekivanja kada nosite Zvezdin dres. Prvenstvo kreće u avgustu, kvalifikacije takođe, imaćemo gust raspored i svako od nas će morati da bude maksimalno spreman da doprinese timu. Tako je bilo i u sezonama do sada, tako da to nije ništa novo za nas. Dobro radimo, usvajamo zahteve koje trener Stanković traži od nas i mislim da cemo se spremni docekati sezonu - zaključio je Vulić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija